Haberler

Honaz'da yaz futbol okulunda çalışmalar başladı

Güncelleme:

Denizli'de, Honaz Belediyesi ve Honazspor işbirliği bünyesinde başlatılan yaz futbol okuluna vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Denizli'de, Honaz Belediyesi ve Honaz spor işbirliği bünyesinde başlatılan yaz futbol okuluna vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Honaz Belediyesi "Yaz Futbol Okulu" ilk antrenmanı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in katılımı ile başladı. Çocukların yaz tatilini verimli geçirmesini, bunun yanı sıra gelecek yıllarda Türk futboluna hizmet edecek oyuncuları yetiştirmeyi hedefleyen Honaz Belediyesi "Yaz Futbol Okulu", yaz tatili süresince devam edecek. Honaz Belediyesince bu yıl ilk kez düzenlenen "Yaz Futbol Okulu" 200'e yakın öğrencinin katılımıyla başladı. Yaz futbol okuluna 2006-2012 doğumlu çocuklar, 3 antrenörün gözetiminde eğitim görecek. Yaz futbol okulu hakkında açıklama yapan Honaz spor Kulüp Başkanı İsmail Özülke, bu kurstaki en büyük amaçlarının çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve çocukların zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerinin de tamamlanmasını olduğunu kaydetti. Özülke ayrıca desteklerinden ötürü Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'e de teşekkür etti.

"Spor Dostluk ve Kardeşliktir"

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, sporun evrensel boyutlardaki değerlerini çocuklara ve gençlere aşılamak; kardeşlik, dostluk ve takım ruhuyla hareket edebilme gibi günümüz gerekliliklerini içeren alışkanlıklarını kazandırmak için futbol ve birçok spor çalışmasını desteklediklerini söyledi. Başkan Kepenek; "Spor Dostluk ve Kardeşliktir teması ile başlattığımız Yaz Futbol Okulu etkinliğimiz ile yaz tatili süresince geleceğimiz olan çocuklarımızın spora yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın yaz futbol okulunda keyifli zaman geçirmeleri ve yeteneklerini geliştirmelerine katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Geleceğin yıldız adaylarının heyecanı ve mutluluğu bizleri de mutlu ediyor" diye konuştu.

Başkan Yüksel Kepenek yapılan antrenmanı seyrederek, futbol sevdalısı miniklere başarılar diledi ve anne babalarıyla sohbet etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yüksel Kepenek Denizli Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title