Haberler

    Heurtel Efes'i Yarı Finale Taşıdı

    Basketbolda, Royal Halı Türkiye Kupası'nda Galatasaray Liv Hospital'ı 79-73 yenen Anadolu Efes yarı finale yükseldi.

    Çekişmeli geçen ilk periyodun 5. dakikasını Anadolu Efes 8-0'lık seriyle 10-6 önde bitirdi. Periyodun bitimine 2 dakika kala farkı eriten sarı-kırmızılı ekip, Mivoc'un başarılı serbest atışıyla 15-15 beraberliği yakaladı. İlk periyot Galatasaray Liv Hospital'ın 18-15 üstünlüğüyle sonuçlandı.

    İkinci periyodun ilk sayısını sarı-kırmızılı ekip, Carter'ın serbest atışlarıyla buldu. 13. dakika geride kalırken baskısını arttıran Galatasaray Liv Hospital, skoru 28-20 yaptı. Daha sonra toparlanan ve farkı eriten Anadolu Efes, devrenin bitimine 4 dakika kala Huertel'in 3 sayılık atışıyla 33-33 beraberliği yakaladı. Sarı-kırmızılılar, devreye 43-41 önde girdi.

    Üçüncü periyodun ilk yarısı savunma ağırlıklı geçti. Uzun bir aradan sonra Anadolu Efes, rakibi önünde 50-48'lik skorla öne geçti. Başa baş geçen üçüncü çeyrek Doğuş Balbay'ın son saniye basketiyle 59-59 sona erdi.

    Final periyodunda bitime 7 dakika kala rakibin top kayıplarını iyi değerlendiren Anadolu Efes 67-62'lik skorla üstünlüğünü sürdürdü. Anadolu Efes aradaki farkı açarak, skoru 75-64'e getirdi. Anadolu Efes, rakibi karşısında salondan 79-73 galip ayrılmasını bildi.

    Anadolu Efes'te Fransız oyun kurucu Thomas Heurtel 22 sayıyla yıldızlaştı.

    Anadolu Efes, bu galibiyetle yarı finale yükselen son takım oldu.

    Salon: Karataş
    Hakemler: Emin Moğulkoç, Erşan Kartal, Kaan Büyükçil
    Anadolu Efes: Doğuş Balbay 6, Perperoglou 4, Saric 6, Lasm 6, Janning 15, Cedi Osman 5, Furkan Korkmaz 2, Heurtel 22, Mükremin Deniz Kılıçlı 2, Bjelica 11
    Galatasaray Liv Hospital: Young 8, Mıcov 10, Erceg 7, Sinan Güler 10, Ender Arslan 11, Carter 12, Kerem Gönlüm 14, Pocius 1, Maric
    1. periyot: 15-18
    Devre: 41-43
    3. periyot: 59-59

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Thomas Heurtel Anadolu Efes Royal Halı Spor Haberler

    2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

    2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

    Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

    Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

    Bakmadan Geçme

    Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Murat Yıldırım Teşkilat dizisinden neden ayrıldı? GÜL HASTALIĞI NEDEN OLUR? Gül hastalığı nedir? Jose Mourinho, Fenerbahçe'de kimi istiyor? Mourinho'nun "mutlaka kalmalı" dediği futbolcu kim? İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI! MEB tayin sonuçlarına nereden bakılır? İl dışı tayin sonuçları sorgulama ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi ile görüşecek mi? Devlet Bahçeli ne dedi, ne yorum yaptı? DGS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI? DGS sınav giriş yerleri nereden, nasıl öğrenilir? Schengen vize ücreti ne kadar oldu? Schengen vize ücretine ne kadar zam geldi? Schengen öğrenci vize ücreti ne kadar? MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? Haziran ayı emekli maaşları erken mi yatacak? Zekat vermek farz mı, kimlere farzdır? Zekat vermek için hangi şartlar gerekir? Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık'la olan ilişkileri hakkında ne söyledi? Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık sevgili mi? SON DAKİKA: Son depremler nerede oldu? 11 Haziran Salı günü deprem oldu mu? MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Kurban kesmek farz mı, sünnet mi? Kurban kesmek ibadet midir, şartı nedir? Bayramda neresi gezilir? İzmir'de Kurban Bayramı tatilinde gezilecek yerler neresi? İBB Şehir Hatlarında yaz tarifesi başladı mı? İBB Şehir Hatları sefer sayıları ve hatları yayınlandı mı? İBB Şehir Hatlarında yaz tarifesi!
    Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

    Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title