Haberler

Her Şeyi Kaçırdı

Siyah Beyazlılar Golleri Kaçırdı, Martinez'e Takıldı. Fenerbahçe'yi Yakalama Şansını Elinin Tersiyle İtti, Şampiyonluk Yarışında Büyük Darbe Aldı. İbrahim Toraman ve Cangele Skoru Belirledi.

Siyah beyazlılar golleri kaçırdı, Martinez’e takıldı. Fenerbahçe’yi yakalama şansını elinin tersiyle itti, şampiyonluk yarışında büyük darbe aldı. İbrahim Toraman ve Cangele skoru belirledi.

HAFTA içinde Fortis Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi yenerek moral bulan ve belki de ligde şampiyonluk yarışında çekiştiği rakibine gözdağı veren Beşiktaş, lig sonuncusu Sakarya karşısına favori çıkıyordu. Maça hızlı başlayan sağlı sollu ataklarla gol arayan siyah beyazlılarda Burak çok cömert olmasaydı belki de maç daha ilk dakikalarda bitecekti. Beceriksizlik mi yoksa şanssızlık mı bilinmez goller kaçtı ama siyah beyazlıların kazanma arzusu hiç bitmedi.

Baskı golü getirdi

Evren’in arka arkaya aldığı çift sarı karttan gördüğü kırmızı kart Kartal için belki de ekmekli kaymak kadayıfı oldu. Bu kart Beşiktaş’ın işlerini daha da kolaylaştırdı.

Eksik rakibi karşısında baskı golü getirdi. Delgado’nun 42’nci dakikada kullandığı korner atışından İbrahim Toraman şık kafa golüyle hem gemisini kurtardı, hem de bu sezon ilk golünü atmanın keyfini yaşadı.

Martinez devleşti

Kadrolar açıklanırken gözler Fenerbahçe’yi kupada yıkan Bobo’yu arıyordu. Tigana daha yeni düzelen Brezilyalı oyuncusunu yine kenarda oturturken, ikinci yarı golleri kaçıran Burak’ın yerine sokarak ondan yine gol ya da goller beklediğini gösteriyordu. Beşiktaş’ın baskısı Martinez’in ellerinde bir bir biterken, Sakarya atakları siyah beyazlıları korkutuyordu.

Ve korkunun ecele faydası olmadığını Cangele gösterdi. Arjantinli sağdan girdi, ceza sahası içinden sol ayağıyla sert vurdu, Gökhan’ın ayaklarına çarpan top filelerle buluştu, hayaller yıkıldı. Ataklar Martinez’in eldivenlerinde erirken, şampiyonluk yolunda alınan bu sürpriz darbe herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

SAKARYASPOR

55 Martinez(8)

51 Murat(6)

89 Alişan(5)

88 Hüseyin(5)

61 Suat(6)

6 Evren(4)

7 Musa(6)

8 Hakan(5)

5 (Dk 78 Zafer 5)

33 Murat(6)

52 (Dk 74 Özgür )

9 Cangele(7)

27 Graf(5)

(Dk 61 C.Yanık 5)

Şut: 11 / Kaleyi Bulan ŞUT: 5 Serbest AtIŞ: 25 / PenaltI: 0 Korner: 2 / Faul: 23 Ofsayt: 5 Gol Pozisyonu: 1 Topla Oynama ORANI: %44

BEŞİKTAŞ

1 Runje(6)

22 Ali Tandoğan(6)

58 İ.Toraman(7)

5 Gökhan(6)

8 Baki(5)

2 Serdar(5)

15 Kleberson(5)

53 (Dk 78 Fahri 5)

17 Ricardinho(6)

10 Delgado(6)

7 Burak(5)

13 (Dk.46 Bobo 5)

11 Nobre(5)

Şut: 15 / Kaleyi Bulan ŞUT: 5 Serbest AtIŞ: 13 / PenaltI: 0 Korner: 3 / Faul: 10 Ofsayt: 3 Gol Pozisyonu: 7 Topla Oynama ORANI: %56

HAKEMLER: Bülent Yıldırım (6), Mustafa Sönmez (6), A.Yusuf Öz (6)

GOLLER: Dk.42 İbrahim Toraman, Dk. 85 Cangele

SARI KARTLAR: Dk.26 Musa, Dk.33 Evren, Dk.33 Burak, Dk. 63 Alişan, Dk. 63 Suat Usta, Dk 71 Cangele,

KIRMIZI KART. Dk.36 Evren

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title