Haberler

'Hayata Pas Ver'in İlk Düdüğü Çaldı

Güncelleme:

'Hayata Pas Ver' projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında ilk düdük bugün çalındı.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'un başlattığı 'Hayata Pas Ver' projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında ilk düdük bugün çalındı. 20 takım ve bu takımlarda 220 çocuğun yer aldığı turnuvanın ilk maçında Kamp Fırtına Spor, Karşıyaka Tomurcukspor'u 4 golle yendi.

Çocukları topluma kazandırmak ve sporu sevdirmek amacıyla Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut tarafında başlatılan 'Hayata Pas Ver' projesi, geçen hafta yapılan kura çekiminin ardından ilk müsabakayla start aldı. Servergazi Stadı'nda yapılan turnuvanın ilk maçında Karşıyaka Tomurcukspor ile Kamp Fırtınaspor karşı karşıya geldi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve çok sayıda davetlinin izlediği ilk maçı Kamp Fırtınaspor takımı 4- 0'lık skorla kazandı. Nisan ayında sona erecek maçların final, Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak.

İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, projeyle amaçlarına ulaştıklarını söyledi. Bulut, "İddialı bir şekilde başlattığımız 'Hayata Pas Ver' projesi 220 çocuğumuzu kazanmamızı sağladı. Proje çok iyi bir şekilde devam ediyor. Başkanlarımız, antrenörlerimiz ve bizzat kendim, çocuklarımızı evlerinde ziyaret ediyor ve çok güzel zaman geçiriyoruz. Bu proje sadece bir halı saha maçı olmaktan çıktı ve büyük bir aile olduk" dedi.

Bulut, büyük bir sosyal sorumluluk projesi olan bu çalışmanın önemli sonuçlar verdiğini de belirtti. Bulut, "Şu an çocuklarımızda yaşanan değişimleri hem aileler hem de öğretmenleri şaşkınlıkla izliyor. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Projemiz şu anda Türkiye'de örnek bir proje olarak değerlendiriliyor" diye konuştu.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, daha sonra futbolcular ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Maçta bulunan robot polis ile horoz maketi ise çocukların ilgi odağı oldu. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Zeki Bulut Karşıyaka Denizli Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title