Haberler

Hatayspor, Antalyalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

- Hatayspor, Antalyalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı Ömer Erdoğan: "Bahane üretecek zamanımız yok, nasıl yaparız ona bakacağız" Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan bütün maçların zorlaştığını, rakiplerin bireysel oyuncuları analiz ettiğini ancak her hafta oyun...

- Hatayspor, Antalyalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Ömer Erdoğan : "Bahane üretecek zamanımız yok, nasıl yaparız ona bakacağız"

HATAY - Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan bütün maçların zorlaştığını, rakiplerin bireysel oyuncuları analiz ettiğini ancak her hafta oyun anlayışlarının farklılaştığını söyledi.

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Hatayspor, çalışmalarını tamamladı. Osman Çalgın Tesisleri'nde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman, dar alan ve 5'e 2 top kapma ile devam ederken, son olarak taktik idmanı yapıldı. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Antalyaspor maçına iyi hazırlandıklarını ancak milli takıma giden oyuncular dolayısı ile maçın cumartesi günü olmasının talihsiz olduğunu söyledi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan maça en on birle çıkmaya çalışacaklarını belirterek, "Antalyaspor maçına iyi hazırlandık ama oyuncuların milli takıma gitmesi maçın cumartesi günü olması biraz talihsiz oldu. Bahane üretecek zamanımız yok bizim, nasıl yaparız ona bakacağız. Oyuncuların yorgunluk durumlarını takip edeceğiz. Maça en iyi on birle çıkmaya çalışacağız. Onur dışında sakatımız yok, önümüzde ki hafta antrenmanlara başlayacak. Sackey'de antrenmanlara başladı. Antalyaspor'u analiz ettik ve Nuri Şahin geldikten sonra farklı bir oyun anlayışına geçtiler. İyi savunma yapıp, önde çok çabuk Amilton'la, Mukairu ile, Fredy'nin orta sahadan driplinglerle çok çabuk rakip yarı alana girerek pozisyon arıyorlar. Biz burada hücum yaparken, savunma güvenliğimize de dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

Sezon içerisinde mağlubiyetlerin yaşanabileceğini ve az pozisyona girilen maçların olacağını belirten Erdoğan "Bütün maçlar zorlaşıyor, rakipler de bireysel oyuncuları analiz etmeye çalışıyor. Ama bizim her hafta oyun anlayışımız farklılaşıyor. Kendi oyunumuzu geliştirmek için üzerine koyarak devam ediyoruz. Sezon içerisinde belki de bu tür mağlubiyetler ve az pozisyona girdiğimiz maçlarda olacak. Çünkü oyucular makine değil her hafta aynı performansı sergilemesi veya rakibin buna müsaade etmesi öyle kolay olmuyor" dedi.

Erdoğan Antalyaspor maçında taraftarları stada çağırarak, "Kendi sahamızda oynuyoruz. Yarın inşallah en son içeride oynadığımız Beşiktaş maçında ki gibi atmosfer bekliyoruz. Taraftarlarımıza sesleniyorum, bizi yalnız bırakmasınlar" dedi.

Daha sonra Hatayspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ömer Erdoğan Antalyaspor Hatayspor Spor Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title