Haberler

    Halilhodzic'ten Şok Malouda Kararı

    Güncelleme:

    Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Halilhodzic'in artık Malouda ile çalışmak istemediğini söyledi.

    Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasında, basına istemedikleri üzücü bir olayın yansıdığını belirterek, Halilhodzic'in artık Fransız oyuncuyla çalışmak istemediğini belirtti.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Fransız oyuncu Florent Malouda arasında yaşanan tartışma yönetim cephesinde de şok etkisi yaptı. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, basına istemedikleri üzücü bir takım olayların yansıdığını belirterek, "İkili arasında bir takım sorunlar yaşandı. Bizim istemediğimiz üzücü gelişmeler oldu. Hocadan aldığımız ilk bilgiler, Malouda ile artık çalışmak istemediği yönündedir. Gelecek olan rapor doğrultusunda yönetim kurulu olarak nihai bir karar vereceğiz ama Vahid Halilhodzic, Malouda ile çalışmak istemiyor" dedi.

    İşte Halilhodziç, Malouda kavgasının sebebi...


    Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ile Florent Malouda aradında yaşanan kavganın detayları da ortaya çıkmaya başladı.

    Trabzonajans'ın haberine göre; Rostov maçı öncesi Trabzonspor'da büyük bir şok yaşandı. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız futbolcu Florent Malouda arasında çıkan gerginlik kavgaya dönüştü.

    İkilinin, Rostov takımının kasetinin izlenmesi kararı sonrasında tartışmaya tutuştukları belirlendi. Buna göre pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından Teknik Direktör Vahit Halilhodziç, tüm takıma, Rostov'un maç kasatlerinin izleneceğini bildirerek futbolcuların tesislerden ayrılmamasını istedi.

    Fransız oyuncu Malouda ise kasetleri evde izleyebileceğini ve gitmek istediğini söyledi. Doğal olarak Vahit Halilhodziç bu karara karşı çıktı. İkili önce sözlü tartışmaya girişti.

    Ardından sesler yükseldi ve tartışma kavgaya kadar yükseldi. İkilinin fiziksel temasa yönelmesinin ardından araya girenler Halilhodziç ile Malouda'yı güçlükle ayırdılar.

    Önemli bir UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde yaşanan bu gerilim takım içerisinde çalkantılı olan moralleri daha da bozdu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Florent Malouda Köksal Güney Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title