Haberler

Hakem Ali Palabıyık'ın Sacha Boey'e gösterdiği kırmızı kart pozisyonuyla ilgili VAR diyaloğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Verdiği kararlarla Galatasaray-Alanyaspor maçına damga vuran hakem Ali Palabıyık, özellikle Sacha Boey'e gösterdiği kırmızı kartla tepkilerin odağına yerleşti. Galatasaray cephesinin isyan ettiği pozisyonla ilgili VAR diyaloğu ortaya çıkarken, Palabıyık'ın VAR hakemi Koray Gençerler'in "Hocam gel, istersen bir izle" uyarısına "Ben zaten gördüm eminim, sen bana ne sunacaksın ki" yanıtını verdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın Alanyaspor'la karşı karşıya geldiği maçta tartışmalı kırmızı kart gören Sacha Boey'in pozisyonuyla ilgili hakem Ali Palabıyık'ın uyarıya rağmen VAR'da pozisyonu izlemediği iddia edildi.

"KENARA GELİP İZLEMEK İSTEMEDİ"

ASpor'da Levent Tüzemen, Galatasaray - Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlarda Ali Palabıyık'ın kırmızı kart gösterdikten sonra VAR'ın uyarısına rağmen pozisyonu kenara gelip izlemek istemediğini söyledi.

"ALİ PALABIYIK BİR ÇOMAK SOKTU ORAYA"

Tüzemen şu ifadeleri kullandı; "30 dakika şov yapan bir Galatasaray vardı. Düşünce 3-4 olur şeklindeydi sonra Ali Palabıyık bir çomak soktu oraya. Sadece oyun olarak değil, verdiği kararlar, davranış biçimi, fauller, maçın çabuk başlamasını engellemek gibi... Galatasaraylı oyuncuları sinirlendirdi resmen. Galatasaraylı oyuncular ceza alsın diye soyunma odasına girmedi devre arasında. Tribünleri tahrik etti.

"BEN ZATEN GÖRDÜM EMİNİM" DEMİŞ

Bana gelen bilgiye göre VAR, aslında kırmızı karttan sonra VAR hakemi Koray Gençerler çağırıyor orada. Sacha Boey kırmızı kart gördükten sonra Ali Palabıyık'ı çağırmış. Kırmızı verdin ama gel yine de bir bak diyor VAR. Fakat hakem, 'ben zaten gördüm eminim, sen bana ne sunacaksın ki' diyerek izlemeye gitmemiş."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (11)

Kenan Tetik:

Net kırmızı kart doğru karar ağlama cincon ağlama yada ağla beter ol hahaha

96
402
yanıtYanıtla
TC Mehmet Katikiran:

Mhk bile pozisyona sarı kart dedi. Ali palabıyık ı dinlendirme kararı aldı. Neyin net kırmızısı bu?

yanıt85
yanıt15
Devrim Araç:

Maçla alakan yok Fenerbahçe yorumu nerde görsem tanırım

yanıt8
yanıt3
Mehmet Alper Hakan:

Mışlar mişler işin içine girdi ise kesin gs bi parmağı vardır bu işte.

71
212
yanıtYanıtla
FLYREAD :

hep alanya maçlarında oluyo bu olaylar bizde nasiplendik bjk maçında:d

91
9
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

var kayıtları sadece gs ye mi veriliyor.Abdürrahim albayrak söylediydi de inanmamıştık.

60
25
yanıtYanıtla
Metin Demir:

aleksten daha çok katkısı var feneve artık heykelini diker palafbnin

70
10
yanıtYanıtla
Ali Veli:

fenerbahçe hakemlere kızarken sen iyi oynayıp hakemi de yeneceksin diyordu cinconlular. Ne oldu şimdi zırıl zırıl ağlamaya başladınız he

yanıt9
yanıt35
Metin Demir:

fenevli adam yılardır varlığını size armağan etmiş sizin efsanelerden biri olmuş

yanıt26
yanıt4
adana:

son adamı niye tutuyorsun sarı kart verilmez direk kırmızı kart 2 0 öndesin süper futbol oynuyorsun belki 5 olacak faul yapıyyorsun sonrada hakeme kızıyorsun

17
43
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title