Haberler

Hacılar Erciyesspor, Bölgesel Amatör Lig'in profesyonel statüye çekilmesini istiyor

Güncelleme:

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, Bölgesel Amatör Lig'in profesyonel statüye çekilmesi ve Türkiye 4. Ligi'nin kurulması gerektiğini söyledi. Aysu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun önemli kararlar alması gerektiğini belirtti.

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) profesyonel statüye çekilmesini ve Türkiye 4. Ligi'nin kurulması gerektiğini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Hacılar Erciyesspor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, BAL'da ciddi sıkıntılar yaşandığını ve bu noktada Türkiye Futbol Federasyonu'nun önemli kararlar alması gerektiğini söyledi. Aysu, "Bölgesel Amatör Lig statüsü gerçekten çok can yakıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun köklü çözümler bulması gerekiyor. Mutlaka Türkiye 4. Ligi kurulmalı. BAL, daha profesyonel ve geliri daha fazla bir lig haline getirilmeli. Takımlarımızı korumak adına, takımlarda oynayan oyuncularımıza hizmet edebilmek adına bunun yapılması şart" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Hacılar Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title