Haberler

Jonas Gutierrez, Kanser Tedavisi Gördüğünü Duyurdu

Güncelleme:

Newcastle United'ın Arjantinli yıldızı Jonas Gutierrez, "Kasıklarımda çok ağrı vardı ve ultrasonda sol testisimde tümör çıktı. Kemoterapi tedavisi görüyorum." dedi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın yıldız futbolcusu Jonas Gutierrez, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Arjantin'de yayınlanan bir televizyon programında konuşan Arjantinli oyuncu, ülkesinde geçen yıl yaptırdığı kontrollerde testis kanserine yakalandığını öğrendiğini ve kemoterapi gördüğünü söyledi.

"KANSER OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE AĞLAYARAK EVE GELDİM"

Bu durumu öğrendiğinde büyük üzüntü yaşadığını belirten Gutierrez, "Kasıklarımda çok ağrı vardı ve ultrasonda sol testisimde tümör çıktı. Kanser olduğumu öğrenince ağlayarak eve geldim" dedi.

"KEMOTERAPİ GÖRMEK ZORUNDAYIM"

Girdiği ameliyatın ardından tedavisinin ülkesinde devam ettiğini ve Newcastle United ile sözleşmesinde sağlık sorunlarının karşılanmasıyla ilgili özel madde olmasına rağmen tedavi masraflarını üstlendiğini belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Para değil, sağlık önemli. Kemoterapi görmek zorundayım" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMIN EN ZOR MAÇINI OYNUYORUM"

Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşları Ezequiel Lavezzi, Martin Demichelis, Gabriel Heinze ve Fabricio Coloccini'nin tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilendiğini belirten Gutierrez, "Hayatımın en zor maçını oynuyorum. Böyle sorunlar yaşadığınızda hayatınızdaki önemli şeyleri düşünmeye başlıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Gutierrez, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından kendine destek veren sevenlerine de teşekkür etti.

Arjantin Milli Takımı'nda da 22 kez forma giyen orta saha oyuncusu, Newcastle United'ta çıktığı 195 karşılaşmada 11 gol ve 26 asist kaydetmişti.

Kaynak: AA / Spor

Arjantin Spor Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (1)

telliogullari:

Acil Sifalar dilerim

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title