Haberler

Güney Afrikalı futbolcu Luke Fleurs kaçırıldıktan sonra vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Güney Afrika'nın en tanınmış futbol kulüplerinden Kaiser Chiefs'in defans oyuncusu Luke Fleurs, Johannesburg'un Florida bölgesinde silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti.

24 yaşındaki Güney Afrikalı futbolcu Luke Fleurs, Johannesburg'un 16 kilometre batısındaki Gauteng'in Florida bölgesinde kaçırıldıktan sonra vurularak öldürüldü.

VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Kaiser Chiefs'in defans oyuncusu Luke Fleurs'un vuruldu. Güney Afrika Polis Sözcüsü Yarbay Mavela Masondo, Sunday World gazetesine yaptığı açıklamada, polisin olayla ilgili bilgi topladığını ve daha fazla açıklama yapacaklarını belirtti.

KULÜBÜ DOĞRULADI

Fleurs, bir benzin istasyonunda beklerken kimliği belirsiz silahlı kişilerin saldırısına uğradı. Masondo, saldırganların Fleurs'u vurduktan sonra arabayla kaçtığını iddia etti. Fleurs'un kulübü Kaizer Chiefs, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, futbolcunun trajik bir olayda hayatını kaybettiğini duyurdu ve ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Fleurs, geçen yıl Pretoria merkezli SuperSport United'dan ayrıldıktan sonra Kaiser Chiefs'e katılmıştı. Futbolcu, yeni kulübüyle olan anlaşmasını kutlamak için sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşmış ve "Hayaller gerçek oluyor" demişti.

Fleurs'un ölüm haberi, arkadaşları, ailesi ve taraftarlar arasında büyük üzüntüye neden oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda Fleurs'a duyulan özlem ve üzüntü dile getirildi.

Güney Afrikalı futbolcu Luke Fleurs kaçırıldıktan sonra vurularak öldürüldü

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Güney Afrika Johannesburg Florida Afrika Futbol 3.Sayfa Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

Tırpan:

Bu işler neden hep hıristiyan ülkelerinde oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title