Haberler

Gümüşhane Trabzonspor Sevenler Çevre ve Kültür Derneği Açıldı

Açılışa Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak ile Yusuf Erdoğan da katıldı.

Gümüşhane Trabzon spor Sevenler Çevre ve Kültür Derneği, törenle açıldı.

Gümüşhane Cumhuriyet Caddesi'ndeki Özel İdare İş Hanı'nda düzenlenen törene, Gümüşhane Vali Vekili Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Trabzon spor Genel Sekreteri Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Trabzon spor Takım Kaptanı Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Dernek Başkanı Osman Şatır, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve taraftarlar katıldı.

Vali Vekili Karatepe, törende yaptığı konuşmada, Trabzon spor'u çok iyi tanıdıklarını ve onunla övündüklerini belirtti.

Trabzon spor'u küçüklüğünden beri takip ettiğini ifade eden Karatepe, şöyle devam etti:

"Bölgemizde, ülkemizde ve Avrupa'da çok iyi bilinen, tanınan bir takımımızdır. Türk futboluna örnek olmuş Trabzonsporumuzu kutluyoruz. Gümüşhaneliler olarak Trabzon spor'u destekleme adına kendilerine başarılar diliyorum, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İlimizde böyle bir dernek açıldığı için mutlu olduğumu belirtiyor, yöneticileri kutluyorum. Bundan sonraki süreçte Trabzon spor, ülkemize daha çok kupalar ve başarılar getireceğine inanıyorum."

Belediye Başkanı Canlı ise futbolun toplumun tüm kesimlerini bir araya getiren, partiler üstü görüntü veren, dostlukta, başarıda, başarısızlıkta insanların birlikte üzüldüğü, birlikte eğlendiği bir spor olduğunu söyledi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Güney de Trabzonspor olarak her gittikleri ilde coşkuyla karşılandıklarını belirterek, "Ama şunu yürekten söylüyorum ki Gümüşhane'deki karşılama sıcaklığını hiçbir ilde görmüyoruz. İki şehir etle tırnak gibidir. Bunu sporun her dalında da görüyoruz. Gümüşhane'ye geldiğimizde evimizdeki gibi karşılanıyoruz. Daha önce Gümüşhane'de hazırlık maçları da yaptık. Buraya geldiğimizde kendi stadımıza, kendi evimize geldiğimiz gibi karşılanıyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Derneği kuran arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Bu arada, Trabzonspor taraftarları büyük ilgi gösterdikleri takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak'a tezahuratlarla sevgi gösterilerinde bulundular. Bir süre futbolcunun bulunduğu otomobile yol vermeyen taraftarlar, Onur'un el sallamasıyla kafilenin Cumhuriyet Caddesi'nden çıkışına izin verdiler. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Spor

Onur Recep Kıvrak Yusuf Erdoğan Trabzonspor Gümüşhane Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title