Haberler

Gözyaşlarına boğulan Muslera'ya eski takım arkadaşı Burak Yılmaz sahip çıktı

Güncelleme:

Milli futbolcu Burak Yılmaz, Galatasaray'ın PSV'ye 5-1 mağlup olduğu mücadeledeki hataları sebebiyle ciddi şekilde eleştirilen eski takım arkadaşı Fernando Muslera'ya destek oldu. Beşinci golü yedikten sonra gözyaşlarına boğulan Muslera, hayranlarını da üzdü. Burak da Muslera'ya sarıldığı fotoğrafı paylaşarak arkadaşının yanında oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Galatasaray'ın PSV Eindhoven'a yenildiği karşılaşmada Fernando Muslera'nın hatası ve performansı konuşulan olaylardan oldu.

Maçın henüz 2. dakikasında Fernando Muslera büyük bir hata yaparken Eran Zahavi perdeyi açtı. Deneyimli kaleci kendisine verilen geri pasta topu uzaklaştırmak isterken ıskalayınca araya giren Zahavi dönerek vuruşunu yaptı ve takımını öne geçirdi.

Gözyaşlarına boğulan Muslera'ya eski takım arkadaşı Burak Yılmaz sahip çıktı

DUYGU DOLU ANLAR

35 yaşındaki Uruguaylı kaleci, PSV Eindhoven maçının ardından eleştirilirken, performansı nedeniyle de büyük üzüntü yaşadı. Maçın son golünü yedikten sonra yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu. Galatasaray'ın uzun yıllar kalesini koruyan Fernando Muslera'ya, eski takım arkadaşı Burak Yılmaz'dan destek geldi.

Eski takım arkadaşı Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Fernando Muslera ile fotoğrafını paylaşarak, sarı-kırmızılı kaleciye moral verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Muslera Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500

Yorumlar (9)

Kenan Tetik:

Nasılsa sözleşme tamam bu şişirilmiş bir balon

20
36
yanıtYanıtla
vedat cici :

türkiyede kat ve kat üstün kaleciler var şampiyonlar ligi için kesinlikle yetersiz bi kaleci fatih terimle kol kola gönderilmeli

21
32
yanıtYanıtla
Ali ÖZTÜRK:

söyle mesela Muslera dan daha iyi bir kaleci kimler var ?

yanıt11
yanıt7
vedat cici :

ali öztürk..... altay bayındır uğurcan çakır mert günok say say bitmez

yanıt4
yanıt1
Bay Che:

muslera en masum topcu macta.forvetsiz baslayan terim bir numarali sorumlu

47
4
yanıtYanıtla
Ali ÖZTÜRK:

Çakma taraftarlar hemen kötü yorumları koymuşlar buraya. Ne nankör adamlarsınız ya yıllarca şampiyonlukta en büyük emeği kim verdi bu takıma. Bir iki maç kötü oynamak Musleranında hakkı değil mi. Siz takımın geri kalanına bakın bence.

31
7
yanıtYanıtla
vedat cici :

en çok kazananlar gitmeli buna muslera dahil kötü oynamaya hakkı yok okadar bi halt bilmiyorsa kornere göndersin topu

yanıt2
yanıt2
Murat Karanfil:

Sayın Terim Allah rızası için git artık koskoca camia ile oynamayı bırak lutfen

26
4
yanıtYanıtla
Dua Havas Tılsım Muska Vefk:

Bir fenerbahceli olarak Avrupa'da tüm takımlarimizin yenmesini isterim. Sonuç üzücü. Muslera için yarı bir sempatim var. Kötü bir sonuç oldu. Öte yandan milli takimda Şenol Güneş. Galatasaray'da Fatih terim miadını doldurdu. Emre Belözoğlu fenere gelmesi yanlıştı misal Erol'un altını oydu sonra da gönderildi. Bizim bu ülkede gitmesi gerekenker bir türlü birakmasini bilmiyorlar

23
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title