Haberler

Göztepe, Ümraniyespor'u farklı mağlup etti

Güncelleme:

Göztepe, evinde Ümraniyespor'u 4-1 yenerek 19. haftayı 2. sırada tamamladı. Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetimindeki takım, pozitif futboluyla dikkat çekti.

1'inci Lig'de evinde Ümraniyespor'u 4-1 yenen Göztepe, Süper Lig yolunda gaz kesmedi. İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda önemli rakibi Sakaryaspor'u 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, Ümraniyespor karşısında pozitif futboluyla farklı kazandı. Bu sonuçla 38 puana yükselen Göztepe 19'uncu haftayı 2'nci sırada tamamladı. Göztepe, Kocaelispor'a kaybeden lider Eyüpspor'la arasındaki puan farkını da 7'ye indirdi.

Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde adeta şaha kalkan Göztepe, Bulgar çalıştırıcı ile çıktığı 7'nci maçında 6'ncı galibiyetini aldı. Stoilov'un Göztepe'si bugüne kadar Tuzlaspor'u 2-0, Giresunspor ve Gençlerbirliği'ni 3-0, Eyüpspor'u 5-1, Sakaryaspor'u 2-1 ve Ümraniyespor'u 4-1 yenerken, sadece deplasmanda Bodrum Futbol Kulübü'ne 3-0 yenildi. Stoilov yönetiminde 18 puan toplayan Göztepe, 19 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

YENİ TRANSFERLERDEN GOL ŞOV

Göztepe'nin yeni transferleri İsveçli orta saha Roman Lungvist ile Brezilyalı stoper Heliton, Ümraniyespor karşılaşmasında attıkları gollerle taraftarın gönlüne taht kurdu. Heliton, önceki hafta Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda 2-1 kaybedilen Konyaspor maçında da gol attı. Bu kez ligde sahne alan Brezilyalı, Ümraniyespor karşılaşmasında açılış golünü kaydetti. Lunqvist ise 33'üncü dakikada şık bir gole imza atıp Göztepe formasıyla siftah yaptı.

STOİLOV: ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET ALDIK

Stanimir Stoilov karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede kendileri adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi. Dinamik bir oyun ortaya koyduklarını belirten 56 yaşındaki teknik adam, "İlk yarının 30 ya da 4-0 olması gerekiyordu. İkinci yarıda ise rakibe fazla boşluk verdik. Ancak bizde kontratak yaptık ve 2 gol daha bulduk" dedi.

"OYUN ANLAMINDA GELİŞMELİYİZ"

Takımının her geçen hafta performansını yukarı çektiğini dile getiren Stoilov, "Benim takımıma oynatmak istediğim oyun, dominant oyun. 4-1'lik skoru çok da iyi görmüyorum. Takımımın oyunu 90 dakika boyunca domine etmesini istiyorum. Savunmada bazı hatalar yaptık. Hataları tekrarlamamak adına çok çalışmalıyız. Oyun anlamında daha da gelişmeliyiz" diye konuştu.

"YORGUNLUK BAHANEMİZ OLAMAZ"

Geride kalan hafta 3 maç oynadıklarını ifade eden Stanimir Stoilov sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Yorgunluğumuz nedenlerinden biri geçen hafta 120 dakika oynadığımız Konyaspor maçı olabilir. Ancak bu asla bir bahane olamaz. Taraftarımız bizi evimizde desteklemeye geldi. O yüzden onlar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bazı oyuncularımız sakat, bazıları ise hastaydı. Ancak sahada olan futbsolcularım her şeyini verdi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Oyun Teknik Direktör Maç Sonucu Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title