Haberler

Göztepe'nin altyapı patentli yıldızı Yalçın Kayan, Altay karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu

Güncelleme:

Göztepe'nin altyapısından yetişen Yalçın Kayan, Altay maçında attığı 2 golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Bu sezonki gol sayısını 5'e çıkaran genç oyuncu, performansıyla Süper Lig kulüplerinin dikkatini çekiyor.

Göztepe'nin altyapı patentli yıldızı Yalçın Kayan, Altay karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimarı olurken sarı-kırmızılı formayla da bu sezonki gol sayısını 5'e çıkardı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin altyapısından yetişen ve zaman zaman taraftarlarla sorunlar yaşayan Yalçın Kayan, bu sezonki istikrarlı görüntüsünün yanında skorer kimliğiyle de dikkatleri çekmeye devam ediyor. Hafta sonu oynanan İzmir derbisinde Altay'a 2 gol birden atan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, galibiyetin mimarlarından birisi olurken gol sayısını da 5'e çıkardı. Yalçın, daha önce de Eyüpspor'a 1 gol, Tuzlaspor'a da 2 gol kaydetmişti. Sarı-kırmızılı formayla bu sezon ligde 21 maça çıkan Yalçın Kayan, bin 769 dakikayla da kaleci Mateusz Lis'den (bin 800 dakika) sonra takımın en fazla süre alan oyuncusu konumunda bulunuyor.

Öte yandan bu sezon kaydettiği 5 golle kariyerinin en golcü sezonunu yaşayan Yalçın Kayan'ı, Süper Lig kulüplerinin de yakından takip ettiği öğrenildi. Genç oyuncunun sarı-kırmızılı ekiple Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Altay İzmir Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title