Haberler

Göztepe, ezeli rakibi Altay'ı 4-0 mağlup etti

Güncelleme:

Göztepe, 1'inci Lig'de Altay'ı 4-0 yenerek Süper Lig yolunda önemli bir galibiyet aldı. Yalçın (2), Messaoudi ve Taha'nın attığı gollerle Göztepe, 42 puana yükselip 2'nci sıradaki yerini korudu. Maç sonrası büyük coşku yaşandı.

1'inci Lig'de ezeli rakibi Altay'ı Gürsel Aksel Stadı'nda 4-0 mağlup eden Göztepe, Süper Lig yarışında yoluna tam gaz devam etti. Kümede kalma mücadelesi veren siyah-beyazlılar karşısında rahat bir galibiyet alan Göztepe, 42 puana yükselip 2'nci sıradaki yerini korudu. Tıklım tıklım dolu tribünler önünde Yalçın (2), Messaoudi ve Taha ile gol şov yapan sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın ardından büyük coşku yaşadı. Işık şovları ve derbiye özel seçilen şarkılarla ezeli rakibine göndermelerde de bulunan Göztepe'de oyuncular ve taraftarlar, Gürsel Aksel Stadı'nı adeta karnaval yerine çevirdi.

GÜRSEL AKSEL'DE İLK

Göztepe, Altay'ı Gürsel Aksel Stadı'nda ilk kez yenmenin de mutluluğunu yaşadı. Yeni stadında ilk kez 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de Altay'ı konuk eden Göztepe, rakibine 2-0 yenildi. Geçen sezon 1'inci Lig'de oynanan maçta ise çıkan olaylar gündeme damga vurdu. Maçın golsüz berabere devam ettiği sırada, 19'uncu dakikada Altay tribünlerinden atılan fişek Göztepe taraftarının yüzüne isabet etti. Ardından Göztepeli bir taraftar sahaya girip Altay kalecisi Ozan'a korner direği ile saldırdı. İki takım da olaylı derbinin ardından hükmen 3-0 mağlup ilan edildi. Bu sezon ilk yarıda Alsancak Stadı'nda oynanan maçı da 1-0 kazanan Göz-Göz, siyah-beyazlı rakibine son iki maçta da puan vermedi.

"DAHA FAZLA GOL ATMALIYDIK"

Göztepe'nin başında çıktığı 9'uncu maçta 7'nci galibiyetini elde eden teknik direktör Stanimir Stoilov, çok değerli 3 puanı aldıklarını vurguladı. Derbilerin her zaman heyecan dolu geçtiğini anlatan 56 yaşındaki teknik adam, "Derbileri kazanmak her zaman güzeldir. Futbol anlamında ise biraz gergindik. Sahada daha kaliteli işler göstereceğimize inanıyorum. Özellikle maçın ikinci yarısında, oyun da açılınca daha özgüvenli olmalıydık. Daha isabetli sonuçlandırmalar yapmalı ve daha fazla gol atmalıydık" diye konuştu.

"TARAFTARA GÜZEL ARMAĞAN VERDİK"

Futbolcuların oyun kalitesinden çok galibiyete odaklandığını belirten Stoilov, "Oyuncularımız taraftarımıza çok güzel bir armağan verdi. Biz çalışmaya devam etmeliyiz. Oyun kalitemizi daha yukarılara çekmeliyiz. Altay maçı farklı bir maç olsaydı, futbol anlamında mutlu olduğumu söyleyemezdim. Ancak derbi galibiyeti yaşandığı için mutluyum" yorumunu yaptı.

Göztepe gelecek hafta Play-Off hattında yer alan Bandırmaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altay Maç Sonucu Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title