Haberler

Görüntü ortaya çıktı! Hakem Halil Umut Meler'in derbide yaptığı hareket kıyameti koparttı

Güncelleme:

Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler'in karşılaşma içindeki bir görüntüsü sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Halil Umut Meler'in önce eline cebine götürdüğü ardından ise pozisyonu avantaja bıraktığı görüntüde, deneyimli hakemin Serdar Aziz'e kart göstermek için elini cebine götürdüğü ancak daha sonra bundan vazgeçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Galatasaray'da taraftarlar hakem Halil Umut Meler'e tepkili. Meler'in kararlarından memnun olmayan taraftarlar sosyal medyada bir pozisyon üzerinden deneyimli hakeme sert yüklendi.

ELİNİ CEBİNE GÖTÜRDÜ

Sosyal medyada elden ele dolaşan görüntüde Halil Umut Meler'in sarı-lacivertli futbolcu Serdar Aziz'in içinde yer aldığı bir pozisyonda elini önce cebine götürdüğü ardından ise pozisyonu devam ettirdiği görülüyor.

Görüntü ortaya çıktı! Hakem Halil Umut Meler'in derbide yaptığı hareket kıyameti koparttıGörüntü: beIN Sports

GALATASARAY TARAFTARI TEPKİLİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar avantaj sonrası Serdar Aziz'e kart çıkmadığını belirtirek tepki gösterirken, pozisyonun başında Meler'in deneyimli stopere kart göstermek için elini cebine götürdüğü iddia edildi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Halil Umut Meler Galatasaray Serdar Aziz Fenerbahçe Aziz Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Ercan Ercan:

Belki koşarken kart düşecekti yerine koydu o yüzden eli cebine gitti. ???!?? yahu şu hakemlerle uğraşmayı bırakın artık. bu üç büyük takımın dırdırları ve kısır muhabbetleri yüzünden futboldan soğudum

355
65
yanıtYanıtla
Selçuk Kartal:

Böyle derbimi olur ..batman petrol -Adıyaman tahinspor maçı gibi maçtı .. Adam 50 gundur piyasada yok bi oyuna giriyor 1 gol 1 asist yapıyor İşte maçın kalitesi böyle ortaya çıkıyor Son 20 yıldır fb gs maçlarından bi cacık olmıcagını ögrendik

47
197
yanıtYanıtla
Ogün Giray:

O adamın kalitesin den kaynaklanıyor maçın değil kafayla oynuyor fizikle değil

yanıt15
yanıt2
Servet Gençay:

Yani halı saha tarzında bir maçtı hiç heyecan Yok tu

30
186
yanıtYanıtla
Samet T:

Kaybedince heyecan olmuyo zaten kazanmanız lazım heyecan olması icin

yanıt3
yanıt0
Vahdettin Bayram:

o bile kurtaramadı....

60
9
yanıtYanıtla
İsmail AYAYDIN:

Bir fenerbahçe li olarak galatasay ı tebrik ediyorum

68
1
yanıtYanıtla
Talha Ozarslan:

Bir galatasarayli olarak irfan mert hakan ve ali koç hariç hepsini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum güzel bir maç oldu irfan mert hakan hariç kim kimseyi kırmadı üzmedi kışkırtmadi saygılar

62
4
yanıtYanıtla
a özkan:

FBliler şimdi de maçı degersizlestirme derdinde. Eze eze bir galibiyet aldı GS. Hazmetmeye çalışın bence bu daha centilmence bir tavır olur.

38
10
yanıtYanıtla
Talha Ozarslan:

Bir galatasarayli olarak bu maçta sadece o kendini bir halt zanneden irfan mert hakan ve ali koç a çok iyi oldu ama diğer fenerbahcelilere bir sözüm yok vallahi billahi fener avrupa maçlarını bu 3 lü var diye izlemiyorum irfan mer hakan ve ali koç

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title