Haberler

Giresunspor'da Revizyon Gündemde

Giresunspor ara transfer dönemini çok iyi değerlendirerek kadrosunu takviye etmeyi planlıyor.

Giresunspor ara transfer dönemini çok iyi değerlendirerek kadrosunu takviye etmeyi planlıyor. Yönetim kurulu bir taraftan transfer edilecek futbolcuları tespit etmeye çalışırken diğer taraftan da takım içerisindeki revizyonu gündemine aldı.

Sezonun ilk yarısını 14 puanla 15'inci sırada tamamlayan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan yeşil beyazlılarda bazı oyuncuların serbest bırakılarak kendilerinden takım bulmalarının istenileceği öğrenildi. Giresunspor yönetiminin takımdan gönderilecek futbolculara tebligat yaptıktan sonra kamuoyuna açıklama yapacağı bildirildi.

Bilindiği üzere sezon başından bu yana Giresunspor yönetim kurulu Mehmet Ali Tunç, Selçuk Kılıç, İbrahim Ayyıldırım, Ümitcan Batman, Ali Ölmez, Habip Tok, Kıvanç Dağ, Burak Karaduman ve Hasan Erbey ile yollarını ayırmış, Cem Karahan ve Cihan Gökal'ı ise kadro dışı bırakmıştı. Yönetim kurulunun, teknik direktör Ergün Penbe'nin hazırladığı rapor doğrultusunda hangi oyuncularla yollarını ayıracağı da merakla beklenmeye başlandı.

YARIN SANDIKLI BELEDİYESPOR İLE OYNAYACAK

Giresunspor, Antalya Kampındaki ikinci hazırlık maçını yarın Sandıklı Belediyespor ile oynayacak. İlk maçını Pazar akşamı Kayseri Erciyesspor ile oynayan ve sahadan 2-1 mağlup ayrılan Giresunspor'da teknik direktör Ergün Penbe'nin, Sandıklı Belediyespor karşısında kadro içerisinde yer alan tüm oyunculara forma şansı vermesi bekleniyor. Maç kamp yapılan Titanic Otel'in sahasında oynanacak ve 15.00'da başlayacak.

TEKNİK DİREKTÖR PENBE TAM MESAİYE BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Kursu'nun ikinci etabı bugün tamamlandı. 27 Aralık 2012 - 8 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Palace'da düzenlenen kursa katılan Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, yarından itibaren takımın başında antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sandıklı Belediyespor Ergün Penbe Giresunspor Antalya Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title