Haberler

Gidecek Yerim mi Var?

Güncelleme:

Galatasaray'da takımdan gönderilecek oyuncuların akibeti merak konusu olmaya başladı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken diğer bir yandan da takımdan gönderilecek olan oyuncuların akibeti merak konusu olmaya başladı. Kademeli olarak düşecek olan yabancı kontenjanından dolayı kadroda yer alan yabancı futbolcuların sayısını azaltmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim başta Albert Riera olmak üzere Milan Baros, Pino ve Bogdan Stancu'yu kesin olarak gözden çıkarttı.

PINO İÇİN TEKLİF YOK!  Geçen sezonu Al Nasrr'da kiralık olarak geçiren ve yaşadığı sakatlıktan dolayı sözleşmesi feshedilen Juan Pablo Pino'ya kulüp arayan Galatasaray, Kolombiyalı futbolcunun menajeri Luis Felipe Poso ile bir görüşme gerçekleştirdi. Mersin İdman Yurdu ve Antalyaspor ile adı anılan Pino için sarı-kırmızılı yetkililer kulübe ulaşan resmi bir teklifin olmadığını dile getirdi.

RIERA = MALİ KAMBURG Pino'nun yanı sıra Galatasaray'ın en büyük 'mali kamburu' olarak gösterilen Albert Riera için de resmi bir teklifin olmaması sarı-kırmızılı yönetimde büyük bir endişe yaratıyor. Galatasaray'dan kazandığı yıllık 2.7 milyon euro ile şu anda takımın en çok kazanan futbolcusu konumunda bulunan Riera bu sezon da 200 bin euro zam alarak garanti kazancını 2.9 milyon euroya çıkartacak. Albert Riera kamburunu üzerinden atmak isteyen Galatasaray'ın Rus ve İspanyol takımlarından teklifler aldığı iddialar basında yer alsa da bu haberler sarı-kırmızılı yönetim tarafından doğrulanmadı.

STANCU'YU BU KEZ KİRALIK DEĞİL...  Riera için kulübe ulaşan bir teklif olmadığını ifade eden sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Ali Dürüst, "Bu süreçte gidecek oyuncuları deklare etmek doğru olmayacaktır. Hocamızla değerlendirmelerimizi yaptık ve gelişmeleri takip ediyoruz" dedi. Albert Riera konusunda büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, Bogdan Stancu konusunda ise Orduspor ile görüşmelerine devam ediyor. Orduspor'un Stancu'yu bir yıl daha kiralama talebini geri çeviren sarı-kırmızılı yönetim Rumen futbolcuyu bonservisi ile birlikte Karadeniz temsilcisine satmak istiyor.

BAROS İÇİN PASKA'YA TALİMAT VERİLDİ! Galatasaray'da bir hayal kırıklığı da Milan Baros konusunda yaşanıyor. EURO2012'de gösterdiği etkisiz performansla sarı-kırmızılı yönetimin planlarını suya düşüren Çek golcüye takım bulması için Pavel Paska'ya kesin bir talimat verildi. Baros'un Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi olmasından dolayı rahat hareket eden Paska ise golcü futbolcunun takımdan ayrılmak istemediğini ifade etti.

HABER - Fatih ŞAMLIOĞLU

Kaynak: Sporx.com / Spor

Albert Riera Galatasaray Milan Baros Pablo Pino Spor Haberler

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title