Haberler

    Gençlerbirliği-Beşiktaş / Maç Öncesi

    Sport Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftası bugün başlıyor, Beşiktaş Ankara'da Gençlerbirliği deplasmanına konuk oluyor.

    Sport Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftası bugün başlıyor, Beşiktaş Ankara'da Gençlerbirliği deplasmanına konuk oluyor.

    Gençlerbirliği


    Ligde oynadığı son beç maçta sadece bir kez galip gelebilen Gençlerbirliği, taraftarının önünde Beşiktaş'ı geçerek ilk yarıyı mutlu kapatmanın hesaplarını yapıyor. 18 puanla 13. sırada bulunan Ankara temsilcisi, kendi sahasında son olarak 11. haftada 3-2'lik skorla Trabzonspor'u mağlup etmişti.

    Beşiktaş


    Üç haftalık galibiyet hasretine taraftarıyla buluştuğu maçta farklı Elazığspor galibiyetiyle son veren Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında da kazanıp iyi başladığı ilk yarıyı iyi bitirmek istiyor. Siyah beyazlı takımda sakat olan Eneramo, Franco, Atiba, Oğuzhan ve İsmail ile cezası bulunan Motta Ankara deplasmanında forma giyemeyecek.

    Muhtemel 11'ler;

    Gençlerbirliği: Ramazan, Kulusic, Tosic, Ahmet, Uğur, Jimmy, Doğa, Petrovic, Gosso, Stancu, Zec
    Beşiktaş: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, Uğur, Gökhan, Necip, Veli, Olcay, Holosko, Almeida

    Saat: 20:00
    Hakem: Özgür Yankaya
    Stat: Ankara 19 Mayıs
    Yayın: Lig Tv'den yayınlanacak mücadeleyi Eurosport.com Türkiye'den canlı anlatımla takip edebilirsiniz.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Uğur Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title