Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Özer: "Zor bir deplasmana gidiyoruz ancak bu maçtan korkmuyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GASKİ Tesisleri'nde, teknik direktör Hasan Özer yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Mavi-beyazlılar, egzersizin ardından teknik ve taktik çalışmalar yaptı.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin zirvesini zorlayan bir takıma karşı oynayacaklarını söyledi. Rakiplerinin 45 puanla ilk ikiyi zorlayan bir ekip olduğunu hatırlatan Özer, "Balıkesirspor kendi evinde saha ve seyirci avantajını da kullanacak. Biz ise ikinci devreye takım bütünlüğü açısından belli bir kıvama geldik. Kolay bir lokma olmadığımızı bütün takımlar biliyor. Bu nedenle bizim maçlarımıza ciddi hazırlanıyorlar. Zor bir deplasmana gidiyoruz ancak bu maçtan korkmuyoruz. Balıkesirspor deplasmanından puanla dönmek istiyoruz" dedi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Özer, son vuruşlardaki eksiklerini çözmeleri halinde daha güzel işler yapacaklarını sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Balıkesirspor Hasan Özer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title