Haberler

    Eboue'nin Yeni Takımı Belli Oldu

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Emmanuel Eboue Akhisar Belediyespor ile anlaştı.

    Galatasaray'da gözden çıkarılan Emmanuel Eboue'nin, ligin flaş takımı Akhisar Belediyespor ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Vatandaşı Didier Zokora ile konuşarak Akhisar hakkında bilgi alan Eboue, Ocak ayında Yeşil-Siyahlı formayı terletecek.

    AKÇAY TECRÜBEYE GÜVENİYOR

    Akhisar teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın tecrübeyi ön planda tuttuğu ve bu yüzden Eboue transferine onay verdiği öğrenildi. Gekas ve Zokora'nın takıma getirdiği havadan bahseden Akçay, aynı katkıyı Eboue'nin de sağlayacağını düşünüyor.

    A2 TAKIMIYLA ÇALIŞIYOR

    Sezon başında Teknik Direktör Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Eboue, A2 takımıyla birlikte çalışmalarına devam ederken Fildişili futbolcu geçtiğimiz günlerde CAS'tan ceza yemişti.

    2011'DE ARSENAL'DEN GELMİŞTİ

    2011 yılında 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal'den Galatasaray'a gelen Emmanuel Eboue, 4 yıllık anlaşma karşılığında toplam 9.9 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro alıyor.

    AKHİSAR'DAN AÇIKLAMA

    Galatasaray teknik ekibinin kadro dışı bıraktığı öne sürülen Eboue'nin bazı basın yayın organlarında Akhisar Belediyespor ile transfer görüşmesi yaptığı iddialarını Akhisar Belediyespor cephesi yalanladı.

    Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklama yapan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, iyi bir takım olduklarını ve yabancı sınırında bulunduklarından dolayı böyle bir görüşme içerisinde olmadığını dile getirerek, transfer haberlerini yalanladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Cesare Prandelli Emmanuel Eboue Galatasaray Spor Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Bakmadan Geçme

    Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500

    Yorumlar (10)

    piskopats.Mobil-ANDROID:

    siyah inci...sevilioosun adamimmm

    26
    1
    yanıtYanıtla
    abdulselam Mobil-ANDROID:

    Çok iyi oldu çok sevindim

    5
    12
    yanıtYanıtla
    gsliMobil-ANDROID:

    bi amrabat bide eboue yazik oldu aslanlara

    14
    2
    yanıtYanıtla
    bir vatandaş:

    bir çirkeften kurtulduk

    1
    8
    yanıtYanıtla
    telliogullari:

    Yaziklar olsun Sabri af edildi, Eboue degil. Eboue Efendilikte Sabriye 10 ceker. Futbol kalitesi, de tartisilmaz. Insallah Eboue, suz Dortmund, tan Fark yemeyiz.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    ifo:

    ulan akilli yonetim böyle bir futnbolcuya 3 milyon avro yillik verip de b takimina gönderirimi giden o botokslu Aysan futboldan birazcik anlasa boyle bir yanlisa kalkisirmiydi bir de Tarik denen birini almislar kim bu cocuk lan gecen hafta 4 tane gol yedik onun tarafindan bunlarda utanma arlanma olsa boyle bir kisiye 4. 5 milyon boservis veririlermiydi onun edecegi ucret 200. 000 tl, dir kimin parasini kime veriyorsunuz cahil zumreler. ondan sonra bu borc yukunu birakip kaciyorsunuz yaziklar olsun size.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    ayhan:

    bence ıyı bir trasfer yapmış en ıyı sağkant akhisarda şimdi artık

    6
    0
    yanıtYanıtla
    gagsus:

    istemiyoruz gelmesin akhisarımız kirlenmesin. .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    KENAN BEYOGLU:

    AKHİSAR İYİ BİR FUTBOLCU ALMIŞ OLUR.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    bio:

    Eskiden, A dan B ye geçişler vardı, şimdi C ya başladı. . . . Hadi hayırlısı. . . . . . Nede olsa hocası eski kanki takımdan. . . . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title