Haberler

    Mehmet Bölükbaşı: Kadıköy'de Papaz Büyüsü mü Var Anlamıyorum

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın son Kadıköy zaferinde kalesini koruyan Mehmet Bölükbaşı, "Hep iyi oynayan Galatasaray, kazanan Fenerbahçe. Papaz büyüsü mü var anlamıyorum." dedi.

    17 yıl önceki son Kadıköy zaferinde Galatasaray kalesini koruyan Mehmet Bölükbaşı, açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı, "Hep oynayan, golleri kaçıran G.Saray; bir kere gelip atan F.Bahçe. Papaz büyüsü mü var anlayamıyorum" dedi.

    Şu anda Florya'da altyapı antrenörlüğü yapan Mehmet Bölükbaşı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 kazandığı tarihi derbiyi anlatıp ezeli rekabeti değerlendirdi. Bölükbaşı'nın Sabah Gazetesine yaptığı açıklamalar şöyle:

    "KAZANMAMIZ NORMAL SONUÇTU"

    "Çok soğuk bir haftada oynanmıştı, donma tehlikesi geçirmiştim. Soyunma odasında 15-20 dakika sıcak suda kalıp hayata döndüm. Kazanmamız normal bir sonuçtu. Muhteşem bir takımımız vardı ve çok rahattık. Ben kaleci olarak 3 F.Bahçe derbisi oynadım hiç yenilgi görmedim."

    "6-0'LIK MAÇTA BİLE SADECE 6 KEZ GELDİLER"

    Bizim zamanımızda psikolojik baskı yoktu. Ancak 17 yıllık seri, şu an takım üzerinde ister istemez baskı oluşturuyor. Şu bir gerçek ki F.Bahçe'ye karşı şansımız tutmuyor. 6-0'lık maça bakın, sadece 6 kez gelmişler. Son 20 yıldaki derbilerde sadece 1-2 maç vardır F.Bahçe'nin G.Saray'ı ezdiği. Hep oyun oynayan, golleri kaçıran G.Saray ama bir kere gelip atan F.Bahçe. Ne olduğunu ben de anlamıyorum. Papaz büyüsü mü var artık bilemiyorum!

    35 MAÇ OYNADI 8 KUPA KAZANDI

    Mehmet Bölükbaşı, 7 sezon formasını giydiği Galatasaray'da toplam 35 resmi maça çıktı. 38 yaşındaki Bölükbaşı'nın sarı-kırmızılı takım kariyerinde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 1 de UEFA Süper Kupası bulunuyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Bölükbaşı Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

    Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

    Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

    Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Bakmadan Geçme

    Seçkin Tetikçiler filmi oyuncuları kim, konusu ne? Seçkin Tetikçiler filmi ne zaman, nerede çekildi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Deliha konusu nedir, oyuncuları kimler? Sonu nasıl bitiyor? Deliha ne zaman, nerede çekildi? Deliha ne zaman çıktı? Deliha hangi il ve ilçede çekildi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Arka Sokaklar 680. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar CANLI izle! 14 Haziran Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Orman yangınına müdahale eden uçak düştü mü? Uçak nereye düştü, ne oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Esra Erol sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman, hangi tarihte sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali mi yapıyor? 15 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 15 Haziran burç yorumları nedir? Bayramda otobanlar ücretsiz mi? Kurban Bayramında Kuzey Marmara ücretsiz mi, bedava mı?
    Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

    Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title