Haberler

Galatasaray, Turgut Doğan Şahin'le Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Gaziantepspor'da forma giyen Turgut Doğan Şahin'le anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon uygulanmaya başlanacak 5+3 kuralı Galatasaray'ı yerli oyunculara yöneltti. Sarı kırmızılılar Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Turgut Doğan Şahin ile anlaşmaya vardı.

"TURGUT G.SARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR"

Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada genç oyuncu konusunda Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduklarını, Turgut'un Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.

"TRANSFER ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SONUÇLANIR"

Başarılı oyuncu için birçok kulübün teklifte bulunduğunu belirten Kızıl, "Galatasaray ile çok iyi ilişkilerimiz var. Bruma konusunda yaşananlar bu ilişkinin ne kadar iyi olduğunu ortaya koyuyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan ile görüştük, önümüzdeki günlerde transfer sonuçlanır" dedi.

"FİYATTA ANLAŞIRSAK G.SARAY'DA OYNAYABİLİR"

Turgut Doğan Şahin'in sozlesmesini tek taraflı feshettiğini ancak hala oyuncu üzerinde haklarının bulunduğunu belirten Kızıl, fiyatta anlaştıkları takdirde genç oyuncunun önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynayabilecegini ifade etti.

Turgut'un bedelsiz transfer olması halinde sarı kırmızılı kulübün bir belge imzalaması gerektiğini vurgulayan Kızıl, bunun da ilerleyen zamanlarda transfer yasağına kadar gidebileceğini, Galatasaray'ın böyle bir girişimde bulunacağına inanmadığını söyledi.

GALATASARAY DAHA ÖNCE DE İLGİLENMİŞTİ

Galatasaray'in Turgut Doğan Şahin için bir miktar bonservis bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirmesi bekleniyor. Geçen sezon başında Fatih Terim'in de kadroya katmak istediği genç oyuncu, devre arasında yine Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Fatih Terim tarafindan A Milli Takım'a çağrılan Turgut Doğan Şahin ay-yıldızlıların kampında bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Kızıl Gaziantepspor Turgut Doğan Galatasaray Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (1)

GENÇLİK 27GAZİANTEPSPORLUYUZ@xn hotmail-cie.C:

ULAANN OYNASA ÇOK İİİ AMA İŞTE...SÜRATİ YERİNDE AMA KAZMALIĞIDA ÇOK....AYRICA İNŞ PARA KAZANDIRIP GİDER....BİZ ÇOK MAÇTA ONDAN DOLAYI SAÇ BAŞ YOLDUK...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title