Haberler

Galatasaray, Serdar Gürler'i Kiralamak İçin Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Osmanlıspor'da forma giyen Serdar Gürler'i 1 yıllığına kiralamak için el sıkıştı.

Transfere Muğdat Çelik ve Henry Onyekuru ile başlayan Cim Bom, bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'ın da çok istediği Serdar Gürler'in transferini büyük ölçüde bitirdi. Aslan, 26 yaşındaki oyuncu ve kulübü Osmanlıspor ile 1 yıllık kiralama konusunda el sıkıştı. Tarafların son pürüzleri gidermek için görüştüğü öğrenildi. Serdar Gürler'in imzasıyla ilgili resmi açıklama her an gelebilir. Fatih Terim, yeni öğrencisinin kampa katılmasını dört gözle bekliyor.

29 MAÇTA 12 GOL ATTI

Serdar, Osmanlıspor'un ligden düştüğü geçtiğimiz sezon performansıyla büyük beğeni topladı. Milli takıma kadar yükselen başarılı kanat oyuncusu, ligi 29 maçta attığı 12 gol ve yaptığı 5 asistle tamamladı. Her iki kanatta da forma giyebilen 26 yaşındaki futbolcu, forvette de görev yapabiliyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Gürler Muğdat Çelik Galatasaray Spor Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (5)

horozkentli:

ya bu büyükler bu kullanmadıkları kullanmıcakları kalitesiz oyunculara neden bu kadar para saçar aklım almıyo. . bu neye benziyo biliomusunuz. . gidip adam akıllı sağlam bi sıvı temazsız bi saat alacağına o paraya 5 tane dandik 1 er hafta kullanacağı çin malı saat almaya benziyor. . alıp alıp zarar ediolar hala akıllanmadılar ya. . saysan tonla ha. tarik çamdalı bilmemnesi tonla

7
2
yanıtYanıtla
Hanzo:

Defansa adam lazımsa ben oynarım çok fazlada parada istemem aylık 5000tl verin yemek, yol paramı karşılayın birde SSK primini yatırın yeter.

5
2
yanıtYanıtla
Ergin Sütan:

Sen cok istedin be Kardesim ????

yanıt2
yanıt0
xxx:

her aldığımız oyuncu kanat olmak zorunda mı?

4
0
yanıtYanıtla
Menduh işiyok:

kulupler futbolcu alımlarını yaparken komisyon yiyorlar 3. e aldığını 5. e aldık deyip kayıtlara geçiyorlar böylece kulubu batırıp ceplerini dolduruyorlar örneğin g. saray''ın eski başkanı Ünal Aysal bir ara transferde kaç futbolcu aldı ve kaç tanesini oynattı, kuluple anlaşmallıların ücretlerinde 100 e varan artışlar yaptı, kendi yanında çalışan işçiye asgari ücretin üstünde ücret ödüyormu? soruyorum okuyuculara neden koltuğa yapışıyorlar anlayın artık. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title