Haberler

    Galatasaray Seçime mi Gidiyor?

    Galatasaray Yönetimi, Olağanüstü Divan Toplantısı'nda taleplerinin reddedilmesi üzerine tüm alternatif yolları değerlendiriyor.

    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Çarşamba günü yapılan Olağanüstü Divan Toplantısı'nda talep ettiği yetkilerin verilmemesi üzerine seçim kararı aldığı iddia edildi.

    Yeni projeleri için yetki isteyen Aysal, yapılan oylama sonrasında beklenmedik şekilde ret kararıyla karşı karşıya kalmıştı.

    Bu gelişmenin üzerine yönetici Mehmet Karlı'nın da istifa ettiği iddia edilmiş ancak Mehmet Karlı bu iddiayı yalanlamıştı.

    AYSAL İSTİFA MI EDECEK?

    Görev süresini tamamlamakta kararlı olan Aysal'ın 30 gün içerisinde seçime giderek yönetimi yenilemek istediği de konuşuluyor. Hem ekibini yenilemek ve güçlendirmek isteyen Aysal, hem de güven oyu alarak Genel Kurul'da tekrar yetki talep etmek istiyor.

    Bunların dışında Ünal Aysal'ın Bülent Tulun ile sorun yaşadığı ve Tulun'u yeni kuracağı ekipte düşünmediği de iddia edildi.

    Aysal'ın yerine başkanlığa aday olacağı düşünülen TUSİAD'ın Eski Başkanı Muharrem Yılmaz ise 10 yıllık divan üyeliğini doldurmadığı için aday olamıyor.

    Aysal'ın istifa ederek seçimde aday olmaması da ihtimaller arasında.

    Tüm bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın erken seçime gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bülent Tulun Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title