Haberler

Galatasaray Milli Arayla Form Düşüklüğünden Kurtulmak İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray, üst üste alınan Bayern Münih ve Hatayspor mağlubiyetleri sonrasında form düşüklüğü yaşıyor. Sarı-kırmızılı ekip milli arayla birlikte bu kötü gidişattan kurtulmak istiyor.

Galatasaray'da üst üste alınan Bayern Münih ve Hatayspor mağlubiyetleri sonrasında form düşüklüğü yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip milli arayla birlikte bu kötü gidişattan kurtulmak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayıp, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Galatasaray'da, son haftalarda alınan mağlubiyetlerle form düşüklüğü yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un öğrencileri, önce Şampiyonlar Ligi 4'üncü haftasında Bayern Münih'e, sonrasında ise Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor'a deplasmanda mağlup oldu. Bu mağlubiyetlerin ardından kötü gidişata son vermek isteyen sarı-kırmızılılara milli aranın iyi gelmesi bekleniyor.

ICARDI'DE SON DURUM

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş karşılaşmasında Ghezzal ile girdiği mücadele sonrası sakatlanan Icardi'nin durumuna milli ara sonrası bakılacak. Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli golcüsünün tam olarak iyileşmesi için milli arada tedavisine devam edilip oyuncuya da izin verilmesi bekleniyor.

Bir süredir sakat şekilde sahada yer alan 30 yaşındaki golcü, sırasıyla çıktığı Rizespor, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatayspor maçlarında sahada yerini aldı fakat bu maçlar öncesinde gösterdiği performansın da gerisinde kaldı. Icardi, bu 4 karşılaşmada sadece Rizespor deplasmanında alınan 1-0'lık galibiyetin golünde asisti yapan oyuncu oldu.

SOL BEK KRİZİ

Sarı-kırmızılı ekipte sol bekte yaşanan aksaklık devam ediyor. Galatasaray'ın 20 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş, Süper Lig'in 5'inci haftasında oynanan Başakşehir karşılaşmasında sakatlanmış, 3 maçlık periyotta sahalardan uzak kalıp Ligin 8'inci haftasında Antalyaspor maçı ile birlikte formasına kavuşmuştu. Hatayspor maçına kadar 2'si Şampiyonlar Ligi ve 3'ü lig olmak üzere çıktığı 5 karşılaşmada etkisiz performans sergileyen ve bu anlamda da verilen şansları iyi değerlendiremeyen genç oyuncu, taraftardan eleştiri almıştı. Özellikle son hafta alınan Hatayspor mağlubiyetinde sarı-kırmızılar adına sahanın etkisiz isimlerinden biri olan 20 yaşındaki sol bek, sosyal medyada da yoğun eleştiri altında kaldı.

Öte yandan yaz transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'den 1.5 milyon Euro'ya kiralanan İspanyol sol bek Angelino'nun da Galatasaray kariyeri beklenilenin çok altında kaldı. Geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncu, 35 maçta 1 gol ve 12 asistlik performans sergilemişti. Sarı-kırmızılı ekipte ise 17 maçta sadece 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan İspanyol oyuncu, sarı-kırmızılı ekipte etkisiz kaldı. Son haftalarda oyun içi değişiklikleriyle Abdülkerim Bardakcı'yı da sol bek mevkisinde deneyen teknik direktör Okan Buruk'un bu bölgeye nasıl bir çözüm bulacağı da merak konusu.

TORREIRA, BOEY VE ABDÜLKERİM KUSURSUZ

Galatasaray'da form düşüklüğünün dışında 3 isim bireysel olarak performans vermeye devam ediyor. Orta sahanın dinamosu Lucas Torreira, savunmanın bel kemiği Abdülkerim Bardakcı ve sağ bekin değişilmez ismi Sacha Boey, Galatasaray formasıyla aynı formda oynamayı sürdürüyor. Geçen sezon şampiyonluk yolundaki en kilit oyuncuları aralarında yer alan Torreira, Abdülkerim ve Boey kaldıkları yerden bu sene de devam ediyor. Milli ara öncesi ligin 12 haftalık periyodu ve Şampiyonlar Ligi serüveninde kusursuza yakın performans sergileyen bu oyuncular, taraftarlardan da tam not aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bayern Münih Galatasaray Hatayspor Münih Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title