Haberler

Galatasaray, Lig Öncesi Moral Buldu

Galatasaray, İzmir'de Oynadığı Hazırlık Maçında Karşıyaka'yı 1-0 Yenerek Lig Öncesi Moral Buldu.

Galatasaray, İzmir'de oynadığı hazırlık maçında Karşıyaka'yı 1-0 yenerek lig öncesi moral buldu.

Havanın sıcak olmasına rağmen çok sayıda Galatasaray taraftarı talkımını yalnız bırakmazken, tribünde ilginç görüntüler de oluştu. Nikahtan çıkan gelin ve damat soluğu İzmir Atatürk Stadı'nda aldı. Maçı tribünden izleyen gelin ve damat Karşıyaka'yı destekledi.

Maçı çok sayıda Galasataray ve Karşıyaka taraftarı izledi. Maç öncesi ve sonrası herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken Galatasaray Teknik Direktörü Karl Hainz Feldkamp, maçın ardından oyuncularına yaklaşık yarım saat süren bir antrenman yaptırdı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren sarı-kırmızılı takımın tecrübeli çalıştırıcısı Feldkamp, takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirtti. Takımda gidecek veya kalacak futbolcuların isimlerinin sorulması üzerine Feldkamp,

"Ben böyle bir açıklama yapmadım. Gidecek ya da kalacak oyuncularım var demedim. Lig öncesi iyi bir sınav oldu. Önümüzdeki cumartesi ilk 11 belli olur. Henüz net bir şey yok. Ligde 24 kişilik kadro ile mücadele edeceğiz. Bugünkü maçta oynayamayan sakat oyuncularım vardı. Şu anda gideceklerle ilgili herhangi bir gelişme yok. Bugünkü oyundan memnunum. Gol pozisyonlarını değerlendirmede eksiğimiz var" dedi.

UEFA Kupası'ndaki rakipleri ile ilgili soru üzerine Feldkamp, "Siz ne kadar tanıyorsanız ben de o kadar tanıyorum. iki günde rakibi analiz etmem mümkün değil. Rakibimizin maçlarını izleyeceğiz" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın da, takımın performansından son derece memnun olduğunu belirterek, "Havanın çok sıcak olmasına rağmen iyi bir hazırlık maçı oldu. Ligde daha iyi olacağız" dedi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Galatasaray ile yaptığımız hazırlık maçında oynadığımız oyundan memnunum. Mücadele gücümüz üst seviyedeydi. Defans bölgesindeki eksiklerimizi lig başlayana kadar gideceğiz" dedi.

Maçın en ilginç görüntüsü ise nikahtan çıkıp maça gelen gelin ve damat oldu. Maçın başlamasına dakikalar kala stada gelen gelin ve damat, maça girebilmek için büyük çaba harcadı. Karşıyaka kaşkolü ile maça gelen fanatik gelin ve damat seyircilerden de büyük alkış aldı. Nikahtan önce stada gelerek tüm dikkatleri üzerlerine çeken Yelda ve Deniz Gezginci çifti, fanatik Karşıyaka taraftarı olduklarını söyledi. Maç öncesi Karşıyaka'ya başarı dileyen çiçeği burnunda gelin ve damat, "Karşıyaka'yı çok seviyoruz.

Bugün kazanması için destek vereceğiz. Maçtan sonra düğünümüze gideceğiz. Karşıyakalı olmak ayrıcalık. Kaf-Kaf çekeceğiz, sonra düğünümüze gideceğiz" dedi.

(YK-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title