Haberler

G.Saray Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'ndan F.Bahçe'ye çarpıcı sözler: 20 yıl sonra Anadolu deplasmanından zaferle döndük

Güncelleme:

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Kadıköy'de alınan Fenerbaçe derbisi galibiyetle ilgili, "Uzun zamandır şeytanın bacağını kıramamıştık. Anadolu deplasmanından uzun bir süre sonra zaferle döndük" dedi.

Galatasaray Kulübünün mart ayı divan kurulu toplantısı başladı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda düzenlenen toplantıda, divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, başkan yardımcıları Yusuf Günay, Kaan Kançal, yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik, eski başkanlardan Faruk Süren ve Dursun Özbek ile divan kurulu üyeleri hazır bulundu.

"FUTBOL TAKIMIMIZ, BAŞARILARINA YENİ BİR HALKA EKLEYECEKTİR"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eşref Hamamcıoğlu, futbol takımının iyi gidişine değinerek, "2020 yılına girdiğimizden beri hepimizi olumsuz etkileyecek olaylar yaşıyoruz. Fakat moralimizi düzelten ve hepimizi yeniden umutlandıran bir şey var. Profesyonel futbol takımımızın son 3 ayda gösterdiği olağanüstü başarı, umarım hepimizin desteğiyle devam edecektir. Profesyonel futbol takımımız, diğer branşlarda da olmasını temenni ettiğimiz şekilde başarılarına yeni bir halka ekleyecektir." ifadelerini kullandı.

"ANADOLU DEPLASMANINDAN ZAFERLE DÖNDÜK"

Süper Lig'deki derbide Fenerbahçe'yi yaklaşık 20 yıl sonra rakip sahada mağlup ettiklerini hatırlatan Hamamcıoğlu, "Bir Anadolu deplasmanından uzun süre sonra zaferle döndük. Bundan dolayı sevincimiz oldukça fazla. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve sizlerin adına onları kutluyorum." diye konuştu.

"PANİK YARATIR DİYE DÜŞÜNDÜK"

Eşref Hamamcıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle toplantıyı iptal etme veya yerini değiştirme talepleri geldiğini belirterek, "Koronavirüs ile ilgili son bir haftada yoğun telefonlar aldık. Bir kısmı divan kurulunun iptali, bir kısmı da başka yerde yapılmasıyla ilgiliydi. Sonunda hekim üyelerimizle konuşarak toplantının yapılması gerektiğine karar verdik. İptali söz konusu olamazdı. Devlet otoritesinden bu tür toplantıların iptaliyle ilgili bir telkin gelmeden Galatasaray Spor Kulübü olarak iptal etmemiz hoş karşılanmaz ve ilave bir panik yaratır diye düşündük." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Tevfik Fikret Galatasaray Futbol Haberler

500

Yorumlar (16)

beyin bedava:

kadıköyden en son zaferle döndüğünüzde pensilvanya deplasmanına da gitmiştiniz şimdi de gittiniz mi yoksa :D

8
7
yanıtYanıtla
ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ:

Bundan sonra kadıköy de galibiyeti bir 20 yıl daha beklersiniz. Allah bilir ama sen göremeyeceksin gibi o galibiyeti.

6
8
yanıtYanıtla
Aslan:

Yok yaaaaa, peki siz o anli sanli TÜRK bayragimizi Avrupada ne zaman en yükseklerde dalgalandirabileceksiniz?? Ezikdiniz, Eziksiniz ve her zaman Ezik kalacaksiniz!!!!!

yanıt6
yanıt6
Can:

Birakin anadolu teblesmanini real madrid deblesmanindan haber verin

5
8
yanıtYanıtla
GSLI:

Sizin hayallerinizi susleyen real madrid deplasmanimi?? anca mac izlemeye gidersiniz ezikbahce

yanıt0
yanıt3
FB:

Sizin gecenizi süslediler. Müziği verdiler dansı ettirdiler sıva yapıp yolladılar. Avrupa fatihi oldu avrupalı fadime.

yanıt2
yanıt0
spor xyz:

eeeeeeeee. ne oldu zaferle döndüyseniz. işsizlik sonamı erdi. gelir düzeyimi yükseldi. karnımımı doyurdun. halkın refah seviyesimi yükseldi. kadın cinayetlerimi bitti. ne oldu. heeee. söyleseneeeee.

6
5
yanıtYanıtla
Aslan:

Peki bu sorulari neden dogru yerlere sormuyorsun?? Adam Politikaci degil bakan degil baskan degil, bos bos konusuyorsun!!!

yanıt2
yanıt1
Dogrucu4:

Anadolu takımları fenerden daha iyi şike yapamayınca anca bu kadar oluyo

2
7
yanıtYanıtla
Malum Kemal:

Bjk liyim, Anadolu takımı olmak ne zamandan beri bahse konu oldu...

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title