Haberler

Galatasaray'ın 23. şampiyonluk kutlama gecesi Bodrum'da yapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eski teknik direktör Fatih Terim ve birçok davetli katıldı. Özbek, konuşmasında Galatasaray'ın başarısını ve transfer çalışmalarını değerlendirdi. Arda Güler'in Real Madrid'e transferini de yorumlayan Özbek, Güler'e başarılar diledi. Gecede sanatçı Zeynep Casalini sahne aldı ve Galatasaray'ın şampiyonluk kupası sergilendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından 23'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı.

Göltürkübükü Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray ve A Milli Takım eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray'ın eski oyuncuları Selçuk İnan, Ümit Karan, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Özbek, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Bodrum'a geldiklerini ve onlarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Geçen yıl kongre sürecinden önce de Bodrum'a geldiklerini ve bazı sözler verdiklerini hatırlatan Özbek, verdiği sözleri yerine getirdikleri için de mutlu olduklarını belirterek, "Cumhuriyetin 100. yılında bu kupayı kazanmak çok çok önemli. Bütün Galatasaraylılar için de önemliydi. Kupayı kazandık. Tüm taraftarlarıma, yönetim kurulu üyelerime ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Zor bir sezona hazırlandıklarını ve bu sezonda başarılarını devam ettirmek istediklerini vurgulayan Özbek, transfer çalışmalarının devam ettiğini, Galatasaray'ın her zaman çıtayı yüksek tutuğunu ve sürpriz isimlerin olacağını kaydetti.

İspanya'nın Real Madrid Kulübü ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler'in transferini de değerlendiren Özbek, şöyle konuştu:

"Arda benim de çok sevdiğim mükemmel bir oyuncu. Bahtı açık olsun. Orada da başarılı olacağına inanıyorum. Çok genç. Sadece bir ağabey, baba tavsiyesi olarak buradaki disiplini aynen orada da devam ettirsin. Çünkü çok zor bir kulübe gitti. Bir dünya kulübü. Başarılı olması hepimizi gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum."

Galatasaray'ın eski futbolcularında Selçuk İnan ise Arda Güler'i çok genç yaştan beri tanıdığını, kendisinin çok önemli bir potansiyel ve önemli bir yetenek olduğunu söyledi.

Güler'in Real Madrid'de iyi oynayacağını düşündüğünü dile getiren İnan, "Eğer çok yetenekli ve iyi bir oyuncuysanız bir şekilde oynarsınız. Arda'nın bizi güzel bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Ona da buradan başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin inşallah." diye konuştu.

Gecede sanatçı Zeynep Casalini sahne aldı.

Programa katılan birçok davetli Fatih Terim ve Galatasaray'ın eski yıldızlarıyla fotoğraf çektirdi.

Gecede ayrıca Galatasaray'ın şampiyonluk kupası sergilendi.

Kaynak: AA / Spor

Zeynep Casalini Dursun Özbek Fatih Terim Galatasaray Real Madrid Arda Güler Bodrum Madrid Fatih Muğla Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title