Haberler

Galatasaray'da Haris Seferovic harekatı! Aslan'dan ezeli rakiplerine bir transfer çalımı daha

Güncelleme:

Ezeli rakipler transfer döneminde bir kez daha karşı karşıya geliyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündeminde olan 30 yaşındaki golcü oyuncu Seferovic ile ilgileniyor.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve ekibi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Fenerbahçe ile anlaşma aşamasında olan Abdülkerim Bardakcı ile sözleşme imzalayan Galatasaray, ikinci transfer hamlesi olarak Beşiktaş'ın listesinde yer alan Kazım Karataş ile anlaşma sağlamıştı. Süper Lig devleri bir transferde daha karşı karşıya geldi.

HEDEF SEFEROVİC

Transfer döneminde kadrosuna birçok isim katmaya hazırlanan Galatasaray, golcü arayışlarını da sürdürüyor. Fanatik'in haberine göre, Aslan, bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Haris Seferovic için girişimlere başladı. Benfica formasıyla geçen sezon 15 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyan 30 yaşındaki santrfor için Portekiz ekibi ve oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

Galatasaray'dan Haris Seferovic harekatı! Aslan'dan ezeli rakiplerine bir transfer çalımı daha

6 MİLYON EURO BONSERVİS

Benfica'yla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılık kararı alan Seferovic ile, Galatasaray'a ek olarak İtalya'dan da kulüpler ilgileniyor. Benfica'nın, 8 milyon euro kadro değeri bulunan oyuncu için minimum 6 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Galatasaray'ın da taksitli ödemek koşuluyla, 4 milyon euro bandına kadar çıkmaya olumlu baktığı aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (1)

görkem yılmazkan:

Bosnalı Umut Bulut. Kaleciyle karşı karşıya kaldığında gol atma olasılığı, kalecinin kendine gol atma olasılığından daha az.

14
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title