Haberler

Galatasaray Başkanı Özbek'ten TFF Başkanı Büyükekşi'ye: MHK Başkan Yardımcısı Murat Ilgaz'ı görevden alın

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, dün Türkiye Futbol Federasyonu'na çıkarma yaptı. Görüşme yaptıkları Başkan Mehmet Büyükekşi'ye MHK Başkan Yardımcısı Murat Ilgaz'ın görevden alınmasını şart koşan Başkan Özbek'in, "Bize gelince uygulanan ya da uygulanmayan VAR başkalarının işine gelecek şekilde kullanılıyor. Bu ortama Galatasaray'ı kurban etmem. Bu konuyla ilgili bir yaptırım olmazsa buraya bir daha gelmem" dediği öğrenildi.

Galatasaray, dün hakem hataları nedeniyle Riva'ya çıkarma yaptı. Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Oldukça gergin geçen görüşmede ikilinin hedefinde özellikle VAR'dan sorumlu MHK Başkan Yardımcısı Murat Ilgaz vardı.

"GÖREVİNE SON VERİN YOKSA SİZİ ART NİYETLİ KABUL EDECEĞİZ"

Özbek'in Büyükekşi'ye "Murat Ilgaz'ın görevine son verin yoksa sizi de federasyon olarak art niyetli kabul edeceğiz. Bize gelince uygulanan ya da uygulanmayan VAR başkalarının işine gelecek şekilde kullanılıyor. Bu iş iyi hoca kötü hoca işi değil. Adaletli ve adaletsiz ortam işi. Bu ortama Galatasaray'ı kurban etmem. Bu konuyla ilgili bir yaptırım olmazsa buraya bir daha gelmem" dediği bildirildi.

ERDEN TİMUR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile olan görüşmesinde Başkan Dursun Özbek'e eşlik eden Galatasaray'ın Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, yarın basın toplantısı düzenleyeceği ve ligin geride bırakılan kısmında yaşanan tüm olayları, hatalı kararları medya mensupları ile paylaşacağı öğrenildi. Timur'un bu toplantıda sert açıklamalarda bulunması da bekleniyor.

DEVLERİN "VAR" DÜELLOSU

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında VAR düellosu yaşandı. Sarı-kırmızılıların, önceki gece 01.26'da yayımladığı açıklamada "Utanç Vesikası" başlığı kullanıldı; VAR sisteminin farklı amaçları meşrulaştırmaya çalışmak için yaratılan bir manipülasyon aracı olarak kullanıldığı belirtildi ve TFF'nin adaleti sağlaması gerektiği vurgulandı. Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe, buna 'futbolun marka değerini azaltan zamansız hezeyan' eleştirisini getirince Galatasaray'ın Twitter hesabından "Adaletten korkanlar belli oldu. Heyecana gerek yok" karşılığı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Dursun Özbek Galatasaray Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 21 Mayıs günün birincisi kim? #128105 Diş şeffaflaşması neden olur? Dişte şeffaflık nasıl geçer? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128204 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 21 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title