Haberler

Podolski'den Galatasaray Açıklaması

Güncelleme:

Adı Galatasaray'la anılan Arsenal'in Alman yıldızı Lucas Podolski, "Arsenal'de çok mutluyum. Ocak'ta neler olacağını göreceğiz" dedi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu son haftasında Galatasaray'ı 4-1 yenen Arsenal'in Alman futbolcusu Lukas Podolski, adının sarı-kırmızılıların da yer aldığı Türk takımlarıyla anıldığının hatırlatılması üzerine, "Arsenal'de çok mutluyum. Ocak'ta neler olacağını göreceğiz" dedi.

"ASLINDA İLK YARIDA 4-5 GOL ATABİLİRDİK"

Arsenal'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, iyi futbol oynadıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu: "İlk yarıda çok etkili bir futbol ortaya koyduk ve 3-0 gibi çok iyi bir skor yakaladık. Aslında 4-5 gol atabilirdik. İkinci yarıdaki performansımızdan memnun değilim. İkinci devre bizim için iyi geçmedi ama kazandığımız için mutluyuz. Bazı arkadaşlarımız İngiltere'de kaldı ama bugün süre alanlar çok iyi mücadele etti. Ben de 2 gol atarak galibiyette etkili olduğum için çok mutluyum."



"OCAK AYINDA NELER OLACAK GÖRECEĞİZ"

Adının sürekli Türk takımlarıyla anıldığının söylenmesi üzerine Podolski, "Şu anda Arsenal ile bir kontratım var. Her zaman böyle transfer haberleri yapılır ama ben takımıma odaklanmış durumdayım. Arsenal'da olduğum için çok mutluyum. Şimdi önümüzde düşünmemiz gereken bir lig maçı var. Ocak ayında neler olacağını göreceğiz" dedi.



Bir soru üzerine Lukas Podolski, Beşiktaş'ın Almanya doğumlu milli futbolcusu Gökhan Töre ile çok iyi arkadaş olduklarını ve sürekli görüştüklerini söyledi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Lukas Podolski Lucas Podolski Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

SABIR TAŞI:

Bu maç sonucu bize şunu gösterdi ki, problem Teknik Direktörlerde değilmiş!. . Neymiş sorunumuz? Tabii ki Türk Futbolu, futbolcusu ve futbol anlayışımız!. . Tarzımız, stilimiz, çalışma taktiklerimiz velhasıl her şeyimiz yetersiz!. . Bireysel suçlu aramayın!. . Fatih TERİM bunun böyle olduğunu bildiği için gitti!. . Çare: . . . . . . ?. . . .

7
2
yanıtYanıtla
sazii:

podolskinin emekliğinin üzerinden 20 sene geçsin burakla arasında tercih olsun yine podolsi olur sorun teknik direktör değil sorun torpille bi yerlere gelen kazma türk futbolcuları sen 2 metre önündeki koca kaleye gol atma becerisinde değilsen morinho olsa gol attıramaz sana not =en büyük örnek burak

7
0
yanıtYanıtla
x:

Yav böyle bir adam ne galatasaraya gelir nede arsenal bırakır hayal görmeyin yav siz neden bahsediyorsunuz

6
1
yanıtYanıtla
cemil:

fenere geliyor çünkü bizim yalaka gazeteler dışında kalan avrupa basını öyle söylüyor gsda borç gırtlağı geçmiş ama hayal görmek yine de güzeldir

2
4
yanıtYanıtla
/TABLE:

BİZİM KAZMALAR TOPA VURMAYI BİLMİYOR ÖNCE ONU ÖĞRENSİN

5
0
yanıtYanıtla
reis:

podolski fb de süper iş yapar 2 emenike eder. . fbye gelmeli. . . fb artık aklı kıt siyahi forvetlerden vazgeçmeli, avrupalı olsun varsın yaşlı olsun. .

2
3
yanıtYanıtla
Kahraman:

Podilski seneye kesin feneve gelir , GS bu isi bitiremezse

2
2
yanıtYanıtla
Ağır abi:

adam yedek oynuyor ingiltere liginin en kötü oyuncuları arasında. Galatasarayın yenildiği takım arsenalın yedekleri. İyi para verirlerse arsenal hemen postalar. Abartıp şişirmeyin bence.

2
2
yanıtYanıtla
abdül:

Maçı seyrettim podoski denen dürzü sanki bizim futbolculara gavura vurur gibi girişiyordu

2
1
yanıtYanıtla
FENERLI:

arkadaslar PODOLISKI iyi ama turkiyede is yaparmi . dun iyi gorunmeyinin ESIL NEDENI GS-in siradan bir takim olmasi . TURKIYE liqinde tum oyuncular SEMIH KAYA ve ya TARIK deyilki qarsisinda istediyini edesen cok seviyyeleri de var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title