Haberler

Galatasaray'a 2 gol atan Yunus'tan sarı-kırmızılı taraftarları mest eden sözler: Bize böyle öğrettiler

Güncelleme:

Adana Demirspor'da Galatasaray'ı yıkan golleri atan Yunus Akgün karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla sarı-kırmızılı taraftarları mest etti. Galatasaray'dan kiralık olarak Mavi Şimşekler'de oynayan Yunus, "Ben Galatasaray'da büyüdüm, Galatasaray'da yetiştim. Bize Galatasaray'da nerede olursan ol, en iyisini yapmayı öğrettiler. Burada kendimi geliştirip Galatasaray'a geri döneceğim." ifadelerini kullandı. Genç futbolcunun bu sözleri Galatasaray taraftarından alkış aldı.

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu. Mücadeleye golleriyle damga vuran Yunus Akgün, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü aldı.

"GALATASARAY'DA YETİŞTİM"

Galatasaray'a yeniden geri döneceğini belirten 22 yaşındaki futbolcu, "Montella hocam geldiği zaman eksiklerimi söyledi. Ben Galatasaray'da büyüdüm, Galatasaray'da yetiştim. Bize Galatasaray'da nerede olursan ol, en iyisini yapmayı öğrettiler. Burada kendimi geliştirip Galatasaray'a geri döneceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Yunus Akgün Galatasaray Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (4)

Metin Demir:

yunus çok iyi oyuncu fatih hoca neden şans vermiyordu anlamadım ama gsyle o kadar uğraşıldı takımın direnci kırıldı hocamız sürekli cezalı 6 maçtır hakem yüzünde yeniliyoruz koç için yol açtılar boş yoldada yürüyemedi

7
5
yanıtYanıtla
Fatih :

hocan boş konuşup şov yapacağına işini yapsın. Türkiye ye kibirin ne olduğunu öğreten kişidir F.Terim

yanıt4
yanıt3
Murat ÖREN:

Dönersin tabii dönersin .Artık biraz zor dönersin. Yönetim oynayamıyor diye kiralık göndermiştir. Döndüğünde kiralık başka bir takıma tekrar gönderilir. Şansını yitirmiş gibi duruyor.

4
5
yanıtYanıtla
rizeli:

Terim e sevgiler.. deseydin

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title