Haberler

Gabriel Barbosa'nın Fenerbahçe'ye gideceği iddialarına kulübünden olay cevap: Şaka mı bu?

Güncelleme:

Adı sezon başında Fenerbahçe ile anılan Flamengo'nun yıldız golcüsü Gabriel Barbosa ile ilgili Brezilya ekibinin başkan yardımcısı Marco Braz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türk takımlarının Barbosa'yı alacak maddi gücü olmadığını belirten Braz, "Gabigol'ü nasıl alacaklar? Şaka mı bu?" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'un takımın başına geçmesi sonrası kadroda yapılandırmaya giden Fenerbahçe'de "Gabigol" lakaplı forvet Gabriel Barbosa'da gündeme gelen isimlerden biriydi. Konuya ilişkin yıldız futbolcunun kulübü Flamengo'nun başkan yardımcısı Marco Braz açıklamalarda bulundu.

"TÜRKLER ALAMAZ"

Türk takımlarının Barbosa'yı alacak güçte olmadığını belirten Braz, "Gabigol'ü nasıl alacaklar? Şaka mı bu? Serbest kalma maddesi 35 milyon Euro olan bir oyuncuyu Türkler alamaz." ifadelerini kullandı.

"GABRIEL ORAYA GİTMEZ"

Barbosa'nın Türkiye'ye gitmeyeceğini belirten Braz ayrıca, "Eminim Fenerbahçe bu ücreti ödese bile Gabriel oraya gitmez." dedi. Başkan yardımcısı, Barbosa'nın Brezilya kulübünden ayrılması durumunda ilk tercihinin İspanya ya da İngiltere olacağını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gabriel Barbosa Fenerbahçe Flamengo Spor Haberler

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

500

Yorumlar (5)

mastique:

herkesin bir bedeli vardir, Fenerbahce isterse bunu öder ve alir...

18
10
yanıtYanıtla
arda yucel:

Flemengo diye takım mı var

18
2
yanıtYanıtla
KURTLAR VADİSİ:

aynısını ALEX,ANELKA,ROBERTO CARLOS vb içinde demişlerdi gabıgol kım ne başarısı var daha balon gelmesin zaten

13
3
yanıtYanıtla
arda yucel:

Galatasaray Zamanında hangi oyuncuları aldığımızdan haberi yok

5
0
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

"Gabigol da kim... Bildiğim kadarı ile Brezilya da bu tip oyuncuların sürüsü var. Dil tercihi nedeni ile ya İspanya yada Portekiz'e gidiyorlar. Fenerbahçe bildiğim kadarı ile maddi güç anlamında dünyanın FİFA da elli takımından biri. Flamengo'lular İyi saçmalıyorlar .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title