Haberler

Futbol: PTT 1. Lig

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Menajeri Duran: "Ligi Linyitspor'un hakkettiği gibi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kulüp menajeri Abdullah Duran, "Ligi Linyitspor'un hakkettiği gibi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Tavşanlı Linyitspor, bugün çekilen kuraya göre, 2013-2014 sezonu nun ilk haftasında ligin yeni ekibi Balıkesirspor'a konuk olacak.

Kulüp menajeri Abdullah Duran, kura çekiminin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon, 19 takımın mücadele edeceği ligin ilk haftasının 17, 18 ve 19  Ağustos'ta oynanacak müsabakalarla başlayacağını anımsattı.

İlk maçı ligin yeni ekibi Balıkesirspor ile deplasmanda yapacaklarını belirten Duran, "Yeni fikstür bütün ekiplere hayırlı uğurlu olsun. Bizim mütevazi bütçeli bir takımımız var. Geçen yıl yaşadıklarımızı inşallah bu yıl yaşamayacağız. Ligi Linyitspor'un hakkettiği gibi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz. Bütün oynanan maçların fair play içerisinde geçmesini diliyorum" diye konuştu. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Abdullah Duran Balıkesirspor Spor Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Bakmadan Geçme

Sıla Doğu hapisten çıktı mı, serbest mi bırakıldı? Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu davasında son durum nedir? ''Hierarchy'' dizisinin konusu ne? Hiyerarşi dizisi nereden izlenir? 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! Hiyerarşi dizisi kore yapımı mı? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 14 Haziran dün gece deprem mi oldu? Dilan Polat'ın kardeşleri serbest mi bırakıldı? Sıla Doğu ve Can Doğu hapisten çıktı mı? GELİNİM MUTFAKTA 14 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? #128105 MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 14 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024?
Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title