Haberler

Futbol maçında protesto edilen Bakan Nebati sessizliğini 3 gün sonra bozdu

Güncelleme:

Yeni Mersin İdmanyurdu'nun Yomraspor'u 5-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası taraftarlar tarafından yuhalanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 3 gün sonra olayla ilgili sessizliğini bozdu. Türkiye'nin bir stadyumda "yuh" çekerek indirilecek bir ülke olmadığını belirten Bakan Nebati, "Sokaklarda, tribünlerde sloganlar atarak iktidara karşı mücadele ettiklerini zannedenlere elbette ki bu millet cevap verecek. Sloganları atanların kim olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Yeni Mersin İdmanyurdu'nun evinde Yomraspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yendiği karşılaşma sonrasında sahaya inen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, stadyumdaki taraftarlar tarafından yuhalanmıştı.

KONUŞMASI SIRASINDA BU OLAYA DA DEĞİNDİ

Geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayın ardından bugün Mersin'in Erdemli ilçesindeki bir otelde düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"na katılan Bakan Nebati, konuşması sırasında kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu olaya da değindi.

"TÜRKİYE STADYUMDA 'YUH' ÇEKEREK İNDİRİLECEK BİR ÜLKE DEĞİLDİR"

Bakan Nebati, " Türkiye, bekasını nasıl koruyacağını bilen, Türkiye sevdalılarıyla yoluna devam edecek bir ülkedir. Türkiye, bir stadyumda veya başka stadyumlarda birilerinin yönlendirmesiyle 'yuh' çekerek indirilecek bir ülke değildir. Sokaklarda, tribünlerde sloganlar atarak iktidara karşı mücadele ettiklerini zannedenlere elbette ki bu millet cevap verecek.

"SLOGANLARI ATANLARIN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Bu sloganları atanlar, bu sloganları yönlendirenler, sloganlara maşa olanlar sizlerin kim olduğunuzu biliyoruz ama biz, Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan bakanlarına ve tüm teşkilat mensuplarımıza kadar içselleştireceğimiz bir şeyle önce cevap veriyoruz; hizmet" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Hazine ve Maliye Bakanı Mersin İdmanyurdu Nureddin Nebati Türkiye Maliye Futbol Mersin Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

zırzop:

anlamadıgım orda hiçmi hükümeti destekleyen kimse yok bu spordan yoksun provaköterlere cevap verecek, o koca statta 3-5 kendini bilmez yüzünden maçlara gidilemez oldu

128
238
yanıtYanıtla
İsmail Koban:

Bakan nebati gerçek enflasyonu açıkla da millet doğru enflasyonu bilsin o zaman millet birazda gerçekleri duymak istiyor öyle sırtını devlete dayayarak herkes konuşur. Sen gerçekleri anlat o zaman millet konuşamaz.

235
58
yanıtYanıtla
Mevlana Ketenci:

Allah’a eksiksiz hesap günü amellerimizi önümüze dökecek olandır.Çok da imrenilecek hallerde olmayacağız, olmayacaksınız.! bir nefeslik canlarken büyüklük göstermemek gerekir

84
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title