Haberler

Futbol Efsaneleri Toldo ve Effenberg, Fenerbahçe-Galatasaray Derbisini Statta İzleyecek

Güncelleme:

17. Türkiye Spor Ödülleri için İstanbul'a gelecek olan dünya futbolunun efsane isimleri Francesco Toldo ve Stefan Effenberg, Fenerbahçe Galatasaray derbisini Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde izleyecek.

17. Türkiye Spor Ödülleri için İstanbul'a gelecek olan efsane isimler Toldo ve Effenberg, Fenerbahçe- Galatasaray derbisini statta izleyecek.

İtalya Milli Takımı'nın efsane kalecisi Inter Dış İlişkiler Sorumlusu Francesco Toldo, Alman Milli Takımı'nın efsane ismi Bayern Münih'li Stefan Effenberg, 14 Nisan Pazar günü oynanacak derbi öncesi açıklamalarda da bulundu.

EFFENBERG'İN FAVORİSİ GALATASARAY

Galatasaray'ın bu sezon iddialı olduğunu belirten Stefan Effenberg, derbide favorinin Galatasaray gibi gözüksede derbi ruhunun her zaman farklı olduğunu, o nedenle heyecanlı bir derbi gecesinin bizleri beklediğini söyledi. Geçmişte Galatasaray'dan teklif de aldığını açıklayan Effenberg, yıllar sonra Galatasaray'ın bir maçını Türkiye Spor Ödülleri'nin davetlisi olarak statta izleyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

TOLDO: KALECİLER DERBİNİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dünyanın sayılı büyük derbileri arasında yer aldığını belirten Francesco Toldo, derbide kalecilere büyük iş düştüğünü söyledi. Volkan Demirel ve Muslera'yı yakından takip ettiğini açıklayan Toldo, her ikisinin de çok iyi birer kaleci olduğunu ve derbinin kaderini bu iki ismin belirleyebileceğini vurguladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Francesco Toldo Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (11)

TÜRKÇÜATATÜRKÇÜ:

bu efsanleri ben neden tanımıyorum

1
4
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

MAZBATAYI verin bitsin bu iş . . .

3
2
yanıtYanıtla
MAZ BATA ):

MAZBATAMI VERİN YA

3
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bizim neden ünlü futbolcularımız yoktur bilen varsa söylesin;)

3
1
yanıtYanıtla
RVR:

Volkan ile Muslera''yı yakından takip ediyormuş. Muslera tamam da Volkan''ı bu maç ilk defa görüyordur. .

1
1
yanıtYanıtla
CHP:

Sen kimi taniyon ki

1
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

1 kadeh rakıya her şeyi hatırlarsın at gözlüklü

1
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hani şu 1 hafta öncesinden abartılmaya başlayıp futbol hariç herşeyin konuşulduğu en az 4 kırmızı kartın çıktığı berbat bir futbolla bitirilen dünya derbiciğinimi izleyecekler:))

0
0
yanıtYanıtla
Ismet Al basir:

Ne kadar yakisiyor Türk derbisine Effenberg,hatirlatalim: Seyirci lere orta parmagini göstermisti, Ayriyeten Futbolcu arkadasi Strunz un karisini ayarlamisti

0
0
yanıtYanıtla
azad:

Toldo kim lan efsaneymiş adını duyan var mı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title