Haberler

Fransa Teknik Direktöründen Mert Günok'a övgü dolu sözler

Güncelleme:

Fransa Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Didier Deschamps, berabere biten Fransa-Türkiye maçının ardından basın toplantısı düzenleyerek Mert Günok'a övgü yağdırdı. Deschamps, "Türkiye'nin kalecisi çok çok iyiydi." ifadelerini kullandı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 8. maçında Paris deplasmanında Fransa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Olivier Giroud ve Kaan Ayhan'ın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Fransa Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Didier Deschamps, baısn toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Fransa Teknik Direktöründen Mert Günok'a övgü dolu sözlerFransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps

Fransa Teknik Direktörü Deschamps'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"TÜRKİYE'NİN KALECİSİ ÇOK İYİYDİ"

Kazanmak için yapılması gereken bazı şeyleri yapamadık, daha etkili olabilirdik. Birkaç fırsatımız oldu. Türkiye'nin kalecisi çok çok iyiydi. Gole kadar gerekenleri yaptık, maalesef beraberliği yakaladılar. Tekrar söylüyorum, Türkiye'nin kalecisi çok çok iyi oynadı. Farkı artırabilseydik kazanacaktık.

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

İlk yarı Türkiye çok defansif oynadı, ikinci yarı Hakan Çalhanoğlu'nun oyuna girmesiyle daha hücuma dönük oynadılar. Biz kazanmak için rakip defansta alan yakalamak istedik, çeşitli pozisyonlar yaratmaya çalıştık ancak maç böyle tamamlandı. Arnavutluk ile Türkiye aynı takım değil, her maç birbirinden farklıdır. Finlandiya'ya karşı da aynı taktikle oynamıştık, Matuidi sol tarafta oynamıştı ancak dört gol atmayı başarmıştık. Bugün de farklı bir sonuç alabilirdik ancak değerlendiremedik.

"TARAFTAR TÜRK MİLLİ TAKIMINI ATEŞLEDİ"

Maçta birçok Türk taraftar vardı, bunu bekliyorduk. Çok destekleyen bir taraftar grubuydu, bunu maç boyunca duyduk. Takımlarına etkili bir biçimde destek verdiler, takımlarını da ateşlediklerini düşünüyorum. Türk Milli Takımı, burada Türk milletini temsil etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Didier Deschamps Türkiye Fransa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500

Yorumlar (28)

azzzgııınn:

Şenol Hoca elinde Yusuf gibi bir adam var 90 dk yedek bekletiyosun ozan burak gezindi sahada

38
3
yanıtYanıtla
adım hıdır elimden gelen budur:

aynen ya baktın performans yok salla gitsin abi 90 dakka da oynatılmaz ki

yanıt10
yanıt1
KAYSERI SARIOGLAN:

NE MUTLU TURKUM DIYENE HER YERDE BIZ OLACAGIZ. . . . . . . CILGIN TURKLER OLACAK

28
6
yanıtYanıtla
muuuu:

çılgın diyerek hakaret ediyorsun

yanıt2
yanıt15
Erol Mehmet YIldız:

Turnuvadan önce Burak ve Ozanın yerine çok kaliteli futbolcular alınmalı. Defans, orta saha ve kale sağlam. Burak koşamıyor, her topta yerde kalıyor, ozan sürekli top kaybediyor, arkada kalıyor, attığı paslar isabetsiz ve rakipte kalıyor. Bu ikisiyle devam edersek her maça 9 kişi çıkarız ve turnuvada gruptan çıkamayız.

28
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Kibar adammış helal olsun. Olumsuz cümlesini hiç duymadım.

21
0
yanıtYanıtla
ASLI:

adam kalenin her yerindeydi, gerçekten efsane oynadı helel osun

15
2
yanıtYanıtla
HAYDO:

OZAN TUFAN TOPİLLİMİ YA BU KALAS, BU TAKIMDA NASIL OYNAR KAFAM BASMIYOR.

16
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

ne sandin mert tabiki iyi bu yerlerede kolay gelmedi cabalayip ugrasip calisipda geldi hak ediyor türkiyenin kalesini korumayi aynen devam mert kardes basarilarinin devami gelir insaALLAH

17
0
yanıtYanıtla
x:

Türkiye''nin T harfini gerekirse tüm harflerini büyük yazacaksın.

yanıt17
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title