Haberler

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps: Türkiye'den sağlam tokat yedik

Güncelleme:

Türkiye'nin Fransa'yı 2-0 yenerek tarih yazdığı maç sonrasında Teknik Direktör Deschamps, "Türkiye neredeyse her şeyi doğru şekilde yaptı. Türkiye'den sağlam bir tokat yedik." dedi.

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, 2-0'lık maç sonrası basın toplantısında konuştu. Fransız hoca şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye 3 puanı tamamen hak etti. Biz yetersiz bir performans ortaya koyduk. Türkiye'yi sonuna kadar tebrik ediyorum. Bizim açımızdan negatif çok şey var. Karşınızda kim olursa olsun, her şeyinizi vermezseniz, bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor.

"TÜRKİYE İYİ SAVUNMA YAPTI"

Türkiye neredeyse her şeyi doğru şekilde yaptı. İyi hücum ettik mi, iyi savunma yaptık mı, tartışılır. Fransa'nın bir maçı gol atmadan tamamlaması nadir rastlanan bir durumdur ama yarattığımız pozisyon sayısı çok yetersiz. Türkiye iyi savunma yaptı. Bugün Türkiye'den sağlam bir tokat yedik.

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps: Türkiye'den sağlam tokat yedik

BURAK YILMAZ'A BÜYÜK ÖVGÜ

Türkiye gerçekten takım halinde çok iyi bir performans ortaya koydu. Burada bir oyuncu çok önemliydi, o da Burak Yılmaz. Oyunun kurulması ve etrafındaki oyuncuların oyuna katılması anlamında çok önemli bir performans ortaya koydu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Didier Deschamps Türkiye Fransa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (36)

Sadece tespit:

Fransa ile gs aynı gibi, gs de türk yok fransa da da fransız yok hepsi sömürge sayesinde fransız olanlar dan

29
25
yanıtYanıtla
jty:

aynen

yanıt4
yanıt2
CC:

HELLAL İŞTE BUKADAR ŞİKELİĞ ŞİKELİ ŞAMPİYONLUK NEZAMAN HAREKETE GEÇECEK ADLİ MAKAMLAR FB 4 TEMUZ DA YARGILAYAN SİSTEM NEDEN GS İÇİN HAREKET ETMİYOR

yanıt1
yanıt4
Yusuf:

Tespit gibi tespit

yanıt1
yanıt0
Devlet bahceli:

Sen kimsin de türkiye savunma yaptı diyebiliyorsun 90 dk hücum yaptik şenol hocaya saygılar

15
3
yanıtYanıtla
Ekrem İMAMOĞLU:

Olum mbappe ye birçok savunma yapan hasan aliyi unuttun galiba hücumda yaptık savunmada maçı izle sonra yorum yap

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Cim bom, lu olmama rağmen , bu galibiyet Fatih Terim denen şaklabana gelsin. Sahada yürekleriyle oynayan gençleri ve Şenol Güneş Hocayı bir kez daha alkışlıyorum .

15
3
yanıtYanıtla
mkl:

ippppparot sadece gs de bşarılı

yanıt2
yanıt0
holigan:

sen mi cimbomlusun allahın şaklabanı

yanıt3
yanıt3
INSAN OGLU:

Burak iti olmasaydi DAHA FARKLI ALIRDIK

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title