Haberler

Fikret Orman'dan Haciz Patlaması: O Paraları Haram Ediyorum!

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübe dün gelen haciz ile ilgili isyan ederken "Bunu yapana da, yaptırana da bu paraları haram ediyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bir borç nedeniyle dün kulüp binasında yapılan hacizle ilgili konuştu. Orman, "Konu yargıya taşındı. Geçmişte yaratılan bir borç ve bu parayı ödemeyeceğim. Şov yapıyorlar ve lüks içinde yaşıyorlar, Porsche arabalara biniyorlar, bu paralar nereden geliyor bakılsın..." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA KİMSENİN PARASI KALMAZ"

Canlı yayında adeta ateş püsküren Fikret Orman, "2004'te o günkü yönetim, saha içindeki reklam alanlarını Aktif Reklam'a vermiş. Sözleşme öyle bir hazırlanmış ki sözleşmeyi iptal ettiğimiz zaman ödeme yapacağımız yer alıyor. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Bu işi sulh yoluyla çözülmesini daha önceden tavsiye etmiştim. Bize açtıkları dava neticesinde 10-12 milyon Dolarlık bir alacakları oluştu. Biz dedik ki, gelin anlaşalım. Bize iyi niyetli gibi gözüktüler. Biz bir akit imzaladık. Beşiktaş onlara 7 milyon Dolar ödeyecek ve konu kapanacaktı. Biz bu reklam şirketine konuşulduğu gibi 7 milyon Dolar'ı ödedik." dedi.

"SERVET KAZANMA PEŞİNDELER"

"Bu arkadaşlar bandolarla, mızıkalarla bir haciz olayı oluşturdular." diyen Orman, "Siz basın mensuplarına haber verdiler. Beşiktaş'a ilk kez mi haciz işlemi yapılıyor? Göreve geldiğimizde 300'ün üzerinde haciz davası vardı. Biz burada 7 yetimin hakkını savunuyoruz. Bu arkadaşlar servet kazanma peşindeler." ifadelerini kullandı.

"ÖDEME YAPSAK, DAHA SONRA PARAYI TAHSİL EDEMEYİZ"

Bu arkadaşların servet kazanma peşinde olduğunun altını çizen Fikret Orman, "Biz Ferrari'ye 8 milyon Euro ödedik. Bu reklam şirketine 7 milyon Dolar ödedik. Biz bu parayı ödedik arkadaşlar. İstedikleri para 5 milyon Dolar. Haciz yapılmak istenen toplam değer ise 10 bin Lira. Biz bu parayı ödesek ve mahkemeyi kazandıktan sonra tahsil etmeye çalışsak, tahsil edemeyeceğiz. Çünkü böyle bir şirket yok! Bu bahsedilen reklam şirketi bir masa bir sandalyeden oluşuyor. Ödeyecek hiçbir güçleri yok. Servet kazanmaya çalışıyorlar." dedi.

"AVUKATLARI GALATASARAY KONGRE ÜYESİ"

"Bu arkadaşlar Diyarbakır kökenli ve Murat Aksu ile aralarında bir ahpaplık ilişkisi bulunduğu söylentileri var." diyen Orman, "Biz de Murat Bey'den yardım istedik. Murat Bey bu görüşmelerde bizle olmuştur ancak sonuç alınamamıştır. Biz kimseyi zan altında bırakmak istemeyiz ama ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var. Bizden daha zor olan rakiplerimiz de vardır. Hiç böyle bir işlem görüyor musunuz? Ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var ve avukatları da Galatasaray Kongre üyesi. Bunu yapana da, yaptırana da bu paraları haram ediyorum! Yıldırım Demirören'le konuştuk. Kendisi, konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Aktif Reklam Porsche Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500

Yorumlar (25)

Bilge Kral:

Demirören yönetimin haltları temizlemekte Fikret Orman Başkana kaldı işte. Demirören kesinlikle Beşiktaşlı değil kesinlikle. .

10
1
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

ülke puanı filan demiyecem,hiç bir yerde cinconu desteklemeyecem...

8
3
yanıtYanıtla
Bilge Kral:

Beşiktaş ın tırnağı olamazlar Başkan, sen üzülme . . .

6
4
yanıtYanıtla
azizmobilWeb@haberler.com:

Cinconlar yine yaptınız yapacağımızı, futbolda gücünüz yetmeyince bu yolu seçerek rakiplerinizi arkadan vurdunuz. Sasirmadik sizden beklenir. Yazikkk

7
2
yanıtYanıtla
reis:

borçlarını ödeme, git dembabayı al. . . . . yok yaa. . . elin parasıyla, şeye girilmez. . . . cinconda ts de yakında hacizlikolacaklardır. . . .

3
6
yanıtYanıtla
ulkem Mobil-ANDROID:

sende borcunu ode milletin konusup durma oyle

3
6
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

BAŞKAN SENDE İŞ ADAMISIN. . . BU KEPAZELİĞİ YAPANLAR SENİN ESKİ BAŞKANIN YILDIRIM DEMİRÖREN. . . YARDIMCISI MURAT AKSU. . . . HEDEF SAPTIRIYORSUN. . . MADEM BU ŞİRKETİN YAPTIĞI REZİLLİK. BU REZİLLİĞİN HESABINI SORACAĞIN KİŞİ DEMİRÖREN VE AKSU''DUR. . . ÜSTELİK BU ŞİRKETİN SAAHİPLERİ İHALEYİ VEREN YÖNETİMDEKİ AKSU''NUN AKRABALARI. . . SÖYLEDİKLERİNE KARGALAR BİLE GÜLMEZ. BU MİLLET SALAK DEĞİL. . ÇARŞI HİÇ SALAK DEĞİL. . . NEYMİŞ??DEMİRÖREN BİLMİYORMUŞ. . . NEYMİŞ??MURAT AKSU YARDIM ETMİŞMİŞ. . . EEE. . SUÇLU KİM???BU REKLAM ŞİRKETİNİN HASBELKADER GALATASARAYLI AVUKATLARI. . . . BAŞKANNN. . . . 7 MİLYON DOLAR ÖDEMİŞSİN. . . . DAHA 5 MİLYON DOLAR ÖDEYECEKSİN BUNUN HESABINI SORACAĞIN KİŞİLERİ BİLİYORSUN AMA, YÜREĞİN YETMİYOR. . DEĞİL Mİ??

7
1
yanıtYanıtla
ChesterMobil-IOS:

Fiko,ara reza kankanı halleder o

6
2
yanıtYanıtla
AHM:

KOSKOCA TAKIM, AĞLAYIP DURUYOR. ANCA LAF. ANLAŞMA YAPTIYSANIZ ÖDEYİN. YOKSA O KADAR YÜKSEKTEN UÇMAYIN ÖDEYEMEYECEĞİNİZİN PEŞİNE DÜŞMEYİN

2
5
yanıtYanıtla
realist:

sadaka kampanyası başlatalım yazıık yaa kıyamam eziktaşlılara

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title