Haberler

Fıat Türkiye Kupası Heyecanı Bursa'da Başlıyor

Bu yıl Bursa'da 31'incisi düzenlenecek FİAT Erkekler Türkiye Kupası, yarın TOFAŞ Nilüfer Salonu'nda oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu yıl Bursa'da 31'incisi düzenlenecek FİAT Erkekler Türkiye Kupası, yarın TOFAŞ Nilüfer Salonu'nda oynanacak maçlarla başlıyor.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin (TBF) 15 haftalık ilk devresi sonunda lig sıralamasının ilk 8 basamağında yer alan Anadolu Efes, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Demir İnşaat Büyükçekmece, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka ve Trabzonspor Medical Park'ın kupa maçları için Tofaş Sosyal Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı (TBF) Efe Aydan, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, BSL Direktörü Samer Şenbayrak, FIAT İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ve takımların antrenör ve oyuncuları katıldı.

AYDAN: "MAÇLAR RENKLİ GEÇECEK"

Asbaşkan Efe Aydan, konuşmasında, "Bursalı sporseverler iddialı ve zor maçlar izleyecek. Kupa her türlü sonuca açık. Maçların çok renkli geçeceğini düşünüyorum. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

ŞAHİN: "BASKETBOLUN KALBİ BURSA'DA ATACAK"

Süleyman Şahin ise, "Basketbolun kalbi Bursa'da atacak. Spor salonumuz Türkiye'nin en büyük kupasına ev sahipliği yapıyor. 8 takımımıza başarılar diliyorum. FIAT Türkiye Kupası'nın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

EKİM: "TÜRKİYE KUPASI SÜRPRİZLERE AÇIK"

Demir İnşaat Büyükçekmece oyuncusu Nihat Emre Ekim, "İlk senemizde burada bulunmak çok önemli. Bunu başarabilmek için çok çalıştık. Türkiye Kupası sürprizlere açık bir turnuva. Biz de bunlardan birini neden yaşamayalım? Herkese sakatlıksız bir sezon diliyorum" dedi.

UĞURLU: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu İbrahim Bek Uğurlu ise, "FIAT Türkiye Kupası en önemli hedeflerimizden bir tanesi. Türkiye liginin en iyi 8 takımı yer alacak. Adım adım maçlarımızı kazanıp kupayı müzemize götürmek istiyoruz" diye konuştu.

BALBAY: "HERKES BİRBİRİNİ YENEBİLECEK GÜÇTE"

Anadolu Efes kaptanı Doğuş Balbay'da, "Hedefimiz kupayı bir defa daha müzemlize götürmek. Kupanın Bursa'da düzenlenecek olması çok güzel. Burada basketbol seyircisi var. Ligimizde çok kaliteli ekipler var. Herkes birbirini yenebilecek güçte. 4 gün içerisinde belki 3 maç oynayacağız. Umarım tüm takımlar hedefine ulaşmak için özveri gösterir. Maç maç bakacağız. 4 günde üst düzey maçlar oynamak çok zor. Herkesin hazır olması çok önemli" dedi.

GEÇİM: "HEDEFİMİZ KUPAYI BANDIRMA'YA GÖTÜRMEK"

Banvitli Tolga Geçim de, "Bütün takımlar gibi sonuna kadar gidip kupayı Bandırma'ya götürmek. Tüm basketbolseverleri maçlara bekliyoruz" diye konuştu.

MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

17 ŞUBAT ÇARŞAMBA:

17.00 Fenerbahçe-Demir İnşaat Büyükçekmece

20.00 Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes

18 ŞUBAT PERŞEMBE:

16.00 Darüşşafaka Doğuş-Trabzonspor Medical Park

19.00 Galatasaray Odeabank-Banvit

19 ŞUBAT CUMA:

17.00 YARI FİNAL

20.00 YARI FİNAL

21 ŞUBAT PAZAR:

18.30 FİNAL - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Anadolu Efes Tofaş Spor Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title