Haberler

Fethiyespor'dan Balıkesir Maçı Hakemine Tepki

Güncelleme:

Fethiyespor-Balıkesirspor maçında Fethiyespor aleyhine verilen bir kırmızı kart ve penaltı kararı, lacivert-beyazlı kulübün tepkisine yol açtı.

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan Fethiyespor- Balıkesirspor maçında Fethiyespor aleyhine verilen bir kırmızı kart ve penaltı kararı, lacivert-beyazlı kulübün tepkisine yol açtı.

Maçın orta hakemi Özkan Çeliker'in Fethiyespor aleyhine bir kırmızı kart ve penaltı kararı verirken, başına gelen bir cisim nedeniyle maçı 67. dakika da tatil etmesi de kulübün tepkisini topladı.

Maçta hakemlere çok sert tepkiler olurken, hakemler de Fethiye Şehir Stadı'ndan polis otosuyla çıkarıldı. Özkan Çeliker polis otosuna bindirildiği anda gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Karşılaşma öncesi sahada 134 polis, 65 çevik kuvvet ekibi olmak üzere toplam 199 polis görev yaparken, Fethiyesporlu taraftar da saha dışında bir araya gelip hakemlere tepkisini tezahüratlarla gösterdi. Çevik kuvvet ekibi olası bir saldırı önlemi olarak barikat oluştururken, Balıkesirspor futbolcu kafilesi şehir dışına kadar yoğun polis gözetiminde çıkartıldı.

ÖZTÜRK: "DENİZLİYİ YÖNETENLERİN HUSUMETİ VARSA ARAŞTIRACAĞIM"

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Yaşananlara sadece gülüyorum" diyerek, "5 senedir başkanlık yapıyorum. Fethiyespor'un eti kemiği kolay değildir. Önce federasyona çok ağır konuşacağım ama Denizli'yi yöneten arkadaşların bizimle husumeti varsa araştıracağım. Fethiye yutulacak memlekette değil" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özkan Çeliker Balıkesirspor Fethiyespor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title