Haberler

    Fernando, Nagatomo ve Emre, Fenerbahçe Derbisinde Yok

    Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe derbisinde Fernando Reges, Yuto Nagatomo ve Emre Akbaba forma giyemeyecek.

    Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde sakat oyuncuların son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İnce, milli takım arasından sakat dönen oyuncularının olduğunu belirterek, "Biliyorsunuz milli takım arasında sakat dönen bazı oyuncularımız oldu. Birçoğu o dönemde yaptığımız tedavilerle maçlarda oynayabildiler. Ancak bazı oyuncularımız daha sonra tekrar şanssız sakatlıklar yaşadı" dedi.
    "EMRE AKBABA'NIN ZAMAN İHTİYACI VAR"
    Emre Akbaba'nın 6-7 hafta ayağının alçıda kalacağını aktaran İnce, "Emre Akbaba'nın ayağında bir kırık var. Şu anda ayağında bir alçı var. O alçı yaklaşık 6-7 hafta daha ayağında kalacak. Alçı çıktıktan sonra kendisinin rehabilitasyonuna başlayacağız. Emre'nin daha zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
    "NAGATOMO'NUN 3-4 HAFTALIK BİR REHABİLİTASYON SÜRECİ OLACAK"
    Nagatomo'nun bir akciğerinin yüzde 70 oranında söndüğünü belirten Yener İnce, " Yuto Nagatomo'nun sakatlığı futbolda çok sık rastlanan bir durum değil. Çok şanssız bir sakatlık. Bir akciğeri yüzde 70'e yakın bir seviyede söndü. O gece sponsor hastanemizin yardımlarıyla yaptığımız acil müdahale sayesinde çok hafif atlattı bu sakatlığı. Yuto ameliyatını oldu ve hastaneden çıktı. Şu anda evinde dinleniyor. Onun da 3-4 haftalık bir rehabilitasyon süreci olacak. Daha sonrasında durumuna göre neler yapabileceğimize bakacağız. Ameliyat kararını bu kadar çabuk vermemizin sebebi de iyileşme döneminin mümkün olduğu kadar kısa sürmesini hedeflememizdi. Şu an için gayet iyi bir durumda. Yuto'nun beklenenden çok daha önce yeşil sahalara döneceğini umut ediyorum" şeklinde konuştu.
    "BELHANDA VE LINNES'İN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇTA OYNAMA İHTİMALLERİ YÜKSEK"
    Belhanda ve Linnes'in son durumlarına da değinen İnce, "Belhanda'nın son maçtaki baş dönmesi şikayetlerinden sonra, maç gecesi ve maçın ertesi gününde kontroller yapıldı. Yapılan testlerde bir sıkıntı çıkmadı. Martin Linnes'in de ayağına aldığı darbeden sonra hemen tedavisine başlandı. Bu iki oyuncumuzun önümüzdeki maçta oynama ihtimalleri kuvvetle muhtemel" dedi.
    "FERNANDO OYNAMAK İÇİN ÇOK MÜSAİT DEĞİL"
    Fernando'nun sakatlıktan hemen dönme ihtimali olduğunu düşünmediğini aktaran Yener İnce, "Fernando'nun durumu şu anda oynamak için çok müsait değil. Onun sağ üst arka adalesinde bulunan yırtık, diğer oyuncularımızın sakatlıklarından biraz daha farklı. Onun tedavisinin diğer oyuncularımızdan biraz daha uzun sürmesini bekliyorum. Zaten hatırlarsanız Onyekuru, Feghouli ve Fernando sakatlandıkları anda iyileşmelerinin 3-4 hafta sürebileceğini söylemiştim. Şu anda sakatlıklarının üzerinden 10-11 gün geçti, bu oyuncuların hemen dönmesini beklemek çok iyimserlik olur. Fernando'nun şu an için sakatlıktan hemen dönme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.  Maç saatine kadar da tedavisine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
    "FEGHOULI, SERDAR, EREN VE ONYEKURU'NUN OYNAYIP OYNAMAYACAKLARI TEST İDMANLARINDAN SONRA BELLİ OLACAK"
    Sofiane Feghouli, Serdar Aziz, Eren Derdiyok ve Henry Onyekuru'nun sakatlık durumlarına ilişkin konuşan İnce, sözlerini şöyle tamamladı: "Diğer oyuncularımızın da durumu daha iyiye gidiyor. Onların da tedavisine maç saatine kadar devam edeceğiz. Bu oyuncularımızı oynatabilmek adına, en azından sakatlığı olan oyuncularımızın bir kısmını takıma kazandırabilmek adına hem fizyoterapist kardeşlerimiz hem masör kardeşlerimiz hem de biz elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Feghouli, Serdar, Eren ve Onyekuru'nun maçta oynayıp oynamayacakları yarınki test idmanlarından sonra belli olacak.  Şu anda kesin oynayacaklar veya oynayamayacaklar diyebileceğimiz bir konumda değiliz. Ancak sakatlıktan bu kadar çabuk dönerlerse beklenen süreden çok daha kısa sürede dönmüş olacaklar. Zaten biz de bunun için buradayız ve bunun için çalışıyoruz. En kısa zamanda bu oyuncuları takıma kazandırmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde daha net bilgileri sizinle paylaşacağız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yuto Nagatomo Emre Akbaba Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Bakmadan Geçme

    Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title