Haberler

    Fernando Alonso: Ferrari'yi Bıraktığım İçin Pişman Değilim

    Formula 1 takımlarından McLaren-Honda'nın İspanyol pilotu Fernando Alonso, 2015'in ikinci yarışını kazandıklarını gördükten sonra Ferrari'yi bıraktığı için pişman olmadığını ancak şampiyon olmaları durumunda fikrinin değişebileceğini söyledi.

    Ferrari'den McLaren- Honda'ya geçtiği yeni sezonun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'sini testlerdeki kazası nedeniyle kaçıran, ikinci yarışı Malezya Grand Prix'sini ise aracındaki arıza nedeniyle tamamlayamayan Alonso, takım değiştirdiği için pişman olup olmadığı konusunda açıklamalarda bulundu.

    2005 ve 2006 şampiyonu Alonso, Formula 1'in internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Ferrari birinci oldu, bense mücadelenin 3'te 2'lik kısmını tamamladıktan sonra yarış dışı kaldım. Ferrari'deki 5 yılımın 3'ünde sezonu 2. sırada bitirdim. Takımı, aynı şeyin 4. kez gerçekleşmesini istemediğim için bıraktım. Bu nedenle pişman değilim ama şampiyon olurlarsa muhtemelen fikrim değişir. Fakat 2. veya 3. olurlarsa kararımdan dolayı sevinirim" ifadelerini kullandı.

    Kazanamamak ve özellikle 2014 sezonda rekabetçi bir araca sahip olamamaktan yakınan Alonso, "Ferrari ile iyi sezon başlangıçlarım oldu. 2013'te Çin Grand Prix'sini kazanmıştım. Önemli olan sezon sonunda birinci olmak ve biz bunu başaramadık. Sezon bittiğinde kazanmak istiyorum" yorumunu yaptı.

    2014 Formula 1 sezonunu, 1993'ten beri ilk kez yarış galibiyeti alamadan kapatan Ferrari, Sebastian Vettel'in zaferiyle sonuçlanan Malezya Grand Prix'sinde, 12 Mayıs 2013'te Fernando Alonso'nun kazandığı İspanya Grand Prix'sinden sonra damalı bayrağı ilk sırada görmüştü. İtalyan takımı, 22 ay sonra podyumun zirvesine çıkmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fernando Alonso Formula 1 Malezya Honda Spor Haberler

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Bakmadan Geçme

    Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title