Haberler

Fernandinho'nun Galatasaraylı isimleri takibe alması, taraftarları heyecanlandırdı

Güncelleme:

Etebo'yu kiralayarak ortaya sahaya ilk takviyesini yapan Galatasaray'da gündeme, taraftarı heyecanlandıran bir isim geldi. Manchester City'nin 35 yaşındaki yıldızı Fernandinho'nun sarı-kırmızılı futbolcuları soysal medyadan takip etmesi, Galatasaray'ın teklif yaptığı şeklinde yorumlandı.

Orta sahaya en az iki takviye yapmak isteyen Galatasaray, Etebo ile bunların ilkini gerçekleştirmişti. Okay Yokuşlu için kulübü Celta Vigo ikna edilemezken gündeme farklı isimler gelmeye devam ediyor. Taraftarı en çok heyecanlandıran isim ise, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Fernandinho...

Geçtiğimiz sezonlarda da Galatasaray'ın gündemine gelen Brezilyalı orta sahanın sosyal medyada takip ettiği isimler taraftarın heyecanını artırmayı başardı. Fernandinho, Instagram hesabında Arda Turan, Radamel Falcao ve Claudio Taffarel gibi isimleri takip etmeye başladı.

Fernandinho'nun Galatasaraylı isimleri takibe alması, taraftarları heyecanlandırdı

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Bu durum taraftarların dikkatini çekerken Fernandinho'nun paylaşımlarının altına "Come to Galatasaray" yazılmaya başlandı.

35 yaşındaki orta sahanın kulübü Manchester City ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Okay Yokuşlu Galatasaray Fernandinho Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (10)

Mert:

35 Yaşındaki yıldız mı? Az daha büyük alın seneye de giyersiniz

12
10
yanıtYanıtla
MEMET33:

BELLİ Kİ, RUMLARIN TUTTUĞU TAKIM TARAFTARI OLAN BİR RUM SEVERSİN, EVET 35 YAŞINDA, SENİN PARAN VARSA VE GÜCÜN YETİYORSA 25 YAŞINDAYKEN ALDA ALEM GÖRSÜN. . .

yanıt7
yanıt3
FATİH TERİM:

RONALDO DA 35 YAŞINDA DÜNYA STARI . BU ADAM DA 35 YAŞINDA 7 SEZONDUR 40 MAÇIN ALTINA İNMİYOR. BIRAK YAŞA TAKILMAYI TECRÜBEYE BAK ARKADAŞ . HERŞEYE BİR MUHALEFET .

6
5
yanıtYanıtla
ali:

para yemeğe yada yatmaya geliyor 35 yaşındaki oyuncuya milyonlar dökeceğinize o parayı gençlere yatırın hem milli takıma oyuncu çıkar hem ülkeye döviz girer satılırsa hemde takım para kazanır

3
8
yanıtYanıtla
Mehmet:

Adam yıllardır premier lig de kasıp kavuruyor, Pep Guardiola gibi bir adam sene de en az 50 maç oynatıyor, Breezilya milli takımının dinamosu şuan mevcut konumunda düyada ilk 10''a girecek olan Fernandinho mu yatmaya gelecek ? Yapmayın nolur.

yanıt7
yanıt1
sercan:

gelir mi bilmem ama çok sağlam oyuncu

7
2
yanıtYanıtla
cde:

Sen duaya başla gelir

yanıt0
yanıt4
chico:

2017 den beri takip ediyor

5
0
yanıtYanıtla
GELSE:

Lige ambargo koyacak bir tecrübe bence. Manchester''ın değişmez oyuncusu. Sağlam

3
1
yanıtYanıtla
ixir-sallanan adam:

iş yapar gelsin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title