Haberler

Fenerbahçeliler Kadıköy'de Buluştu

Fenerbahçeli taraftarlar, şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek ve soruşturmayı protesto etmek için Kadıköy İskele Meydanı'nda miting düzenledi.

Fenerbahçeli taraftarlar, şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek ve soruşturmayı protesto etmek için Kadıköy İskele Meydanı'nda miting düzenledi. Binlerce taraftarın buluştuğu mitinge, kulüp yöneticileri, eski futbolcular ve çok sayıda Fenerbahçeli ünlü isim de katıldı.

Yaklaşık 3 bin taraftar saat 11.00'de mitingin düzenlendiği Kadıköy İskele Meydanı'nda buluştu. Her yaştan kadınlı erkekli taraftar grupları Fenerbahçe atkıları, şapkaları ve bayraklarla şike soruşturmasını protesto eden sloganlar attı. Mitinge Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, eski teknik direktörlerden Todor Veselinoviç, eski futbolcular Can Bartu, Selçuk Yula, Rıdvan Dilmen, Ogün Altıparmak, Engin İpekoğlu, Oğuz Çetin gibi efsane isimler de destek verdi. Fenerbahçeli sanatçılar İlhan Şeşen, Ercan Saatçi, Selçuk Yöntem, Ayça Tekindor, Hakan Ural, Murat Şeker, Bedri Baykam da mitinge katılarak destek verdiler.

Miting alanına kurulan platformdan tutuklu bulunan yöneticilerin gönderdiği mektuplar okundu. Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan'ın eşi Aycan Yelkovan platforma iki oğluyla birlikte çıkarak, eşinin mektubunu okudu. Mitinge katılan Aziz Yıldırım'ın kızı Hande Gamgam da mektuplar okunurken gözyaşlarını tutamadı.

Can Bartu, mitingde yaptığı konuşmada, camia olarak 14 Şubat'ta başlayacak şike davasında adil yargılanma istediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından ve futbol yorumcusu Ogün Altıparmak da, "Umuyor ve inanıyorum ki 14 Şubat'ta adalet yerini bulacak. Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanması gerekiyor" dedi. Ömer Çavuşoğlu ise,, "Türk sporunun Atatürk'üne madalya vereceklerine içeri attılar. Bütün Türkiye'nin en önemli oyuncuları burada, bu sevgiyi kimse içerde tutamaz" dedi.

Rıdvan Dilmen de "Yıllardır bu etiket altında yaşamımıza devam ediyoruz. Aslında 3 Temmuz'dan sonra ne gol atan Rıdvan ne teknik direktör Rıdvan Fenerbahçe'yi bu kadar sevdiğini bilmiyordu"diye konuştu.

Oğuz Çetin, "Bu gün burada olmak çok güzel. Hangi şartlar altında olursa olsun Fenerbahçe camiasının bir araya gelmesi birlik bütünlüğünü göstermesi bence önemli. Bu zorlu dönemlerde destek olmak çok önemli" diye konuştu. Unutulmaz kaleci Engin İpekoğlu da, "İnanılmaz bir kalabalık var. Birlik ve bareberlik içindeyiz. Eski takım arkadaşlarımızla beraberiz. Camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi çok güzel" dedi. Alkışlarla kürsüye gelen Aykut Kocaman, "Hep beraber burada olmak gurur verici. Bu olay gideceği yere kadar gidiyor. Burada Fenerbahçe teknik direktörü olarak değil, bu ailenin bir bireyi olarak bulunuyorum" diye konuştu.

Mitinge katılanlar sık sık şike soruşturmasını protesto eden sloganlar atarken miting 15.00 sıralarında olaysız şekilde sona erdi.

MAE (MK) - İstanbul / Kadıköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title