Haberler

Fenerbahçeli Volkan Demirel, 1754 Gün Sonra Kırmızı Kart Gördü

Güncelleme:

Kupada yarı final ilk maçında Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe'de Volkan Demirel, 1754 gün sonra kırmızı kart gördü. Volkan en son 12 Mayıs 2013'te Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmüştü.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında hakeme itiraz eden Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Volkan Demirel bu kartla 1754 gün sonra kırmızı kart görmüş oldu. Volkan son olarak 12 Mayıs 2013'te oynanan Galatasaray derbisinden sonra bir resmi maçta kırmızı kart gördü.

İTİRAZDAN DOLAYI ATILDI

Karşılaşmanın 76'ncı dakikasında Volkan Demirel, Babel'in şutu sonrasında hakeme itirazda bulundu. Bir süre itirazlarını sürdüren tecrübeli kaleci, saha içerisindeki yavaş hareketlerini sürdürdü ve hakem Fırat Aydınus tarafından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aatif'ı oyundan alarak kaleyi Kameni'ye emanet etti.

#10616004##

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (16)

Reis:

Volkan ve Q7 aynı kafa. Derbilere müthiş bir hırsla çıkıyorlar. Kırmızı görmedikleri sürece iyi ama görünce zarar ziyanın hesabı yok. Volkan bir de kaptansın. 2 gereksiz sarı, böyle bir kırmızı, bunu başka hangi kaptan yapar.

7
0
yanıtYanıtla
eray:

HAKEMLERDEN ADALETSİZ DAVRANMALARINDAN DOLAYIDIR BU ADAM HANGI MACTA OYNASA PROVOKASYON KAVGA BENCE ARTIK ZAMANI GELDI FUTBOLDAN MEN EDİLMELİ O VE ONUN GIBILER KADRO DISI KALMALI

3
4
yanıtYanıtla
ra:

FUTBOLCULARIN ÇOĞU AHMAK VE KENDİNİ BEĞENMİŞ UKALALAR. SEYİRCİYE DE KÖTÜ ÖRNEK OLUP TAHRİK EDİYORLAR. ALDIKLARI PARAYI HAKETMİYORLAR VE HARAMA DÖNÜŞÜYOR. KURALLAR BELLİ VE 4 HAKEM OLMASINA RAĞMEN İTİRAZ ETMELERİ NİYE. KARAR MI DEĞİŞECEK. PROFESYONEL FUTBOLCU EFENDİ OLUR, EDEBİYLE OYNAR. TAKIMINA ZARAR VERMEZ. Daha çok yazacak var ama nafile.

6
1
yanıtYanıtla
bjk li:

şenolun hatası 44. dakikada lens denilen adiyi oyundan almasa olacağı bu olur

5
1
yanıtYanıtla
One loo:

Aslında kırmızılık hareket çoktu

5
0
yanıtYanıtla
LEWANDOSKİ:

zaten 1700 gün oynamadı

1
4
yanıtYanıtla
gs:

belasını buldubence daha önce görmeliydi kırmızıyı bu hayvan herifinsanlıktan nasbini almamışi deve bu volkan ayısı artık gitsin başka ülkeyeayrıca josef neden kırmızı görmedi oda querasmaya vurduböyle adalaet olmazfener pislik yapmaya gelmiş volkanın hareketlerinden belli, zatenama yenemedi ohhh iyi oldubi gs li olarak bjk yi tuttum bu sefer

1
3
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Borussia Dortmund kalecisini almaya calisalim Fenerbahce böyle bir kaleciyi hak etmiyor Roman Bürki daha iyi kaleci

1
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

salak adam kurarezmanın yanında pepeyide attırırım niyetiyle gitti atılmaktan son anda yırttı. itiraz nedeniyle de kendini attırdı. keskin sirke küpe zarar.

3
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

bu adama ayı lakabı takmışlar , baya bir dikkat ettim ayıya benziyor hakkaten :D

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title