Haberler

F.Bahçeliler Arda Turan Lehine Tezahürat Yaptı, Volkan Demirel'i Islıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar Çaykur Rizespor maçı öncesi, Sefa Kalya'nın cenazesine çelenk gönderen Arda Turan'a sevgi gösterilerinde bulundu, Volkan Demirel'i ve bazı futbolcuları ıslıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Ç. Rizespor ile oynadığı maçtan önce Arda Turan tezahüratı yapıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Genç Fenerbahçeliler Derneği lideri merhum Sefa Kalya'nın cenaze törenine çelenk gönderen Barcelona'nın yıldızı Arda Turan'ı unutmayan sarı-lacivertli taraftarlar, Arda Turan için tezahüratta bulundu.

Arda Turan'a sevgisi gösterisinde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, "Arda Turan oley" ve "Teşekkürler Arda Turan" şeklinde tezahürat yaptı.

VOLKAN DEMİREL VE OYUNCULARA TEPKİ

Öte yandan Genç Fenerbahçeliler, Sefa Kalya için başsağlığı dilemeyen başta Volkan Demirel olmak üzere bazı futbolculara tribünde tepki gösterdi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Fenerbahçe Sefa Kalya Rizespor Üst Manşet Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (20)

artisttttt:

bu fenerliler nden böle gevşekler

17
47
yanıtYanıtla
Hakiki KürtMobil-IOS:

Galataraylı olarak arda Turan'ı ve Fenerbahçe taraftarlarını tebrik ediyor baş sağlığı diliyorum . Volkan Demirel'i burdan kınıyorum .Türk futbolunun yüz karası Volkan Demirel

30
16
yanıtYanıtla
GS KULÜBÜ TAKIMI MAÇLARDAN ÇEKMELİ:

DAHA ÖNCE YAPILAN UYGULAMALARI BAZI SEVİYESİZ EMBESİLLER UNUTMUŞ OLMALI GS 9 PUAN ÖNDE BİTİRDİĞİNDE FB YÖNETİMİNİN LİG TV YE EN FAZLA ABONE FB DEMESİYLE LİG SONUNDA GS LİDER BİTİRDİĞİ ZAMANDA YENİDEN İLK DÖRT ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ YAPTIRILMIŞ GS YİNE FB YE KANIRTA KANIRTA ŞAMPİYONLUĞUNU KABUL ETTİRMİŞTİ. ŞİKECİLER HATIRLADINIZ DİMİ.

18
27
yanıtYanıtla
galatasarayli melo:

ulan. keriz. bahceliler. utanmiyormusunuz. hakemin iki. penaltisini. busene. kirli. sampuanlik. keriz. bahcenindir. yuh. size. yuh. hakeme. yuh. mhk. ve. tff. ye yaziklar. olsun. size.

12
24
yanıtYanıtla
Genco:

Ne oldu salata Saraylı zorunda mı gitti..

yanıt7
yanıt1
Çılgın Fenerli:

2-1 Aldık Birader Penaltıylada Olsa

20
15
yanıtYanıtla
osmnyli:

cinconlar kudurun iki penaltıyla aldık maçı

16
13
yanıtYanıtla
vatandaş:

Arkadaşlar gerçekten tarafsız olarak bakıyorum. Arda Turan Türkiye için bir gururdur. O sadece gs nin değil bütün Türk takımlarımızı temsilen oradadır. Bundan övünç duyalım. . .

25
0
yanıtYanıtla
fatihin torunlariMobil-IOS:

volkan adam degilki

16
8
yanıtYanıtla
temiz fenermi azizin feneri mi:

fenerde azizin oyunlarını bu senede gördük. acunun turnuvasında bayan basketbolda bunları yenip yenik sayılmaamızda. uydurk penaltılarda. . . . . rakiplerin kırmızılarında. iyiki fenerli değilim son 15 yılda içime sinen bi şampiyonluk olmazdı. nerde 70lerin 80 lerin temiz feneri. hatta filmlere bile konu olmuşlardı. nerde azizin kirli feneri

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title