Haberler

Fenerbahçe Zajc için kararını verdi!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı gösteremeyen Zajc için karar verildi. Sarı lacivertli ekip oyuncuyu satma kararı aldı, bonservis bedeli için ise 9 milyon euro isteniyor.

Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Miha Zajc için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Empoli'den 3,5 milyon euroya alınan Sloven oyuncu, Max Kruse transferi sonrası kendisinin yedek kalabileceğini belirtmişti.

Yeni sezonda ilk 11 şansı düşük olan Zajc'ı satma kararı alan Fenerbahçe 9 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Sarı-lacivertliler, bu rakamı ödeyecek kulübe oyuncuyu göndermeyi planlıyor.

Fenerbahçe'de geçen sezonun ikinci yarısında 10 maça çıkan Miha Zajc 2 gol attı. Sarı-lacivertli takımla kamp çalışmalarını sürdüren Miha Zajc'ın 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe Zajc için kararını verdi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Max Kruse Empoli Haberler

500

Yorumlar (9)

R.T.:

9 MİLYONA SATAMAZ

5
4
yanıtYanıtla
hapşu:

satın la 8 e 7ye satın kurtulun

4
1
yanıtYanıtla
Sy:

Bence o para etmez

2
3
yanıtYanıtla
xD:

3. 5 e aliyorsun adam akilli oynamadan kendini kanitlamadan 9 m diyorsun demedi demeyin bu ali koc kulubu bitirmeye gelmis

1
3
yanıtYanıtla
VEYSEL:

kaliteli teknik bir oyuncu yararlanmaya bakın

4
0
yanıtYanıtla
AntiFener:

Yenilmeye doymadınız

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence kıralık gonderin

3
0
yanıtYanıtla
nadir:

5-6 Milyon gelirse gönderin

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

6 7 eder bence oyuncu hem yeterince sans bulamadı hem takım çok kötü olduğundan ve sadece kanat oyunu oynadığından verimli olamadı.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title