Haberler

Fenerbahçe Ülker Finalde

Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Finalinde Fenerbahçe Ülker, Banvit'i Mağlup Ederek Finale Yükseldi.

BANVİT : 65 - FENERBAHçE üLKER : 70

BALIKESİR, (DHA)

Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı finalinde Fenerbahçe ülker, Bandırma Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Banvit'i 70-65'lik skorla mağlup ederek seriyi 3-0'a getirdi ve finale yükseldi. Sarı lacivertli takım, finalde Efes Pilsen ile karşılaşacak.

Roko Ukic ve Semih Erden'in sayılarıyla karşılaşmaya başlayan Fenerbahçe ülker, skoru da 3.dakikaya girilirken 2-6 yaptı. Ömer Onan ve Roko Ukic'in penetreleriyle 2-10'luk bir üstünlük yakalayan Sarı Lacivertlilere Lance Williams ve Yunus çankaya ikilisiyle karşılık veren Banvit, durumu da 12-14'e getirdi. Ancak ilk periyotu Fenerbahçe ülker 16-18 önde tamamladı.

Oğuz Savaş'ın pota altından bulduğu sayılarla ikinci periyotun ilk dakikalarında skor bulan konuk ekip, Mirsad Türkcan'ın da turnikesiyle durumu 16-24'e getirdi. 6-0'lık seriyle başlayan rakibi karşısında Barış Ermiş ile ikinci periyottaki ilk sayılarını bulan Banvit, pota altı savunmasında etkisiz kalınca fark 12 sayıya yükseldi (18-30). Mola alan Banvit, özellikle savunmada toparlanmasına karşın devre sonunda soyunma odasına 31-38 geride girdi.

üçüncü periyotta topu pota altına Lance Williams'a indirerek hücum etmeye çalışan Banvit, Yunus çankaya, Goran Cakic ve Keith Simmons üçlüsüyle farkı 25.dakikada 1 sayıya indirdi (39-40). Roko Ukic ile rakibinin serisini sonlandıran Fenerbahçe ülker, Lance Williams'ı durduramayınca, 43-42 ile geri düştü. Ancak Fenerbahçe ülker toparlandı ve periyotu da 46-48 önde tamamladı.

Mücadelenin final periyotu büyük bir çekişmeye sahne olurken, Barış Ermiş'in üç sayılık basketiyle Bandırma ekibi 55-53'lük skorla öne geçti. Mirsad Türkcan'ın top kaybını Keith Simmons ile sayıya çeviren ev sahibi takım, farkı da 4 sayıya çıkarttı (57-53). Mola alan Fenerbahçe ülker, bu dakikadan sonra kontrollü oyununu sürdürdüğü mücadeleden 65-70 galibiyetle ayrılmayı başardı.

SALON: Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu

HAKEMLER: Recep Ankaralı - İsmail Aydın - Halil Baldemir

BANVİT (65): İbrahim Yıldırım 7 (2 asist), Barış Ermiş 15 (3 ribaund- 3 asist), Lance Williams 22 (5 ribaund- 2 asist), Yiğitcan Turna (1 ribaund), Barış Hersek (1 ribaund), Keith Simmons 4 (10 ribaund), Goran Cakic 4 (7 ribaund), Yunus çankaya 9 (3 ribaund- 1 asist)

FENERBAHçE üLKER (70): Roko Ukic 13 (1 ribaund- 2 asist), Mirsad Türkcan 12 (5 ribaund- 1 asist), Ömer Onan 2, Semih Erden 6 (4 ribaund), Gasper Vidmar 4 (2 ribaund), Lynn Greer 8 (1 ribaund- 3 asist), Oğuz Savaş 13 (5 ribaund), Tarence Kinsey 6 (4 ribaund- 1 asist), Emir Preldzic 6 (3 ribaund- 6 asist)

1.PERİYOT: 16-18

2.PERİYOT: 15-20

3.PERİYOT: 15-10

4.PERİYOT: 19-22

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title